• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Egy angol szupermodell


A világhírű modell, Kate Moss élete egészen 14 éves koráig a nyugodt és normális volt. Az 1947-ben született Kate iskolába járt, suli után a barátaival lógott, élte az angol fiatalok átlagos életét. Mígnem a gimnázium első éveiben felfigyelt rá a Storm egyik modellügynöke, s innentől kezdve a kis Kate Moss karrierje elindult a csillagok felé. Kate Moss első fotósorozata a The Face magazinban jelent meg, ahol fekete-fehér képeken pózolt.

A 90-es évektől kezdve Kate Moss az angolok új divatreménységévé vált. Egyre több felkérés, több ezer fontos megbízások követték egymást, s Moss kisasszony igyekezett mindegyiknek eleget tenni. Nem riadt vissza semmilyen feladattól, így történhetett meg, hogy meztelenül fotóztatta magát a Nikon egyik plakátjához. Kate Moss kisugárzása tagadhatatlan. Igazi modell alkat, csodálatos arccal. Ám Kate Moss nem az a mindennapi szép lány. Különleges tekintete és hibátlan alakja az, amit minden fotós keres az egész világon. A legnagyobb divatmárkák előszeretettel foglalkoztatják az angol lányt, többet között a Dior, Calvin Klein, Chanel és a Gucci. A kozmetikai termékeiről híres Rimmel szempillaspirálja szinte összeforrt Kate Moss átható tekintetével és trendi arcával.

Kate Moss azonban nem csak munkái révén került a címlapokra. A 2000-es évek elején az angol sajtó a modell drogproblémáitól, félre sikerült házasságáról és a féktelen bulizásaitól volt hangos. A 2005-ben megjelent fotó, amely Kate Moss-t ábrázolja, amint egy kokain csíkot szippant fel, a Daily Mirror címlapján jelent meg. A fénykép felbukkanása után több cég is úgy érezte, nem akar többet Kate Moss-al dolgozni. A H&M nyilvánosan felmondta a vele kötött szerződést, valamint a Burberry is a búcsúzás mellett döntött. Kate próbálta menteni a helyzet, nagy közönség előtt bocsánatot kért, azonban több év és egy sikertelen elvonókúra kellett ahhoz, hogy az egyedülállóan tehetséges Kate Moss visszatérhessen.

2006-ban a divatvilág újra az egyedi arcú Kate Mossról suttogott. A modell visszatérése olyan sikereket hozott, melyben az Agent Provocateur fehérneműiben fényképezkedett, Roberto Cavalli ruhákban mosolygott le ránk az óriásposzterekről és Stella McCartney kreálmányaiban tűnt fel. 2012-ben a H&M is megbocsátott neki, és fantasztikus ruhák születettek, amelyeket a modell személyisége ihletett.

Úgy tűnik, Kate Moss megállíthatatlan. A ma már 39 éves modell ugyanolyan gyönyörű, mint a kezdetekkor. Igazi profiként dolgozik, alázatos a munkában és próbálja minden idejét kislányával tölteni.

"Bűn fáradtnak lenni"- nyilatkozta egyszer Kate Moss, s az utóbbi évek munkásságát tekintve, ő valóban e szerint éli életét.

Az új évezred Kate számára újdonságokat is hozott. Elindította saját divatmárkáját, önállóan tervezett egy 50 darabból álló kollekciót a TopShop számára, egyszóval sikert sikerre halmozott.

A Kate by Kate Moss parfüm a modell és üzletasszonyként is tevékenykedő Kate első parfümje. A parfüm igazi kuriózum. Narancsvirág, ananász és pézsma egyaránt érezhető ebben az egyedülálló illatkollekcióban. A pacsuli és a rózsabors adja meg a parfüm igazi illatát. A Kate by Kate Moss parfüm egy öntudatos nő illata, egyszerre csábító és veszélyes. A Kate by Kate Moss parfümben a babarózsa és a jázmin varázslatos esszenciája igazán elbűvölővé teszi a parfüm viselőjét.