• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Jessica Simpson


A gyönyörű, szőke énekesnőt nevezték már Britney Spears hasonmásának, később riválisának, bírálják alakja, hangja, színészi játéka miatt, mégis neve kétség kívül beíródott a legismertebb popénekesek és celebek közé. Jessica hírnevét elsősorban népszerű albumjainak, formás idomainak köszönheti, melyet igencsak meglódított az egyik zenei csatornán indított celeb reality show, mely a volt férjével való első házasságban töltött éveiket mutatta be. Ez a show mérföldkőnek számít e műfajban, hiszen szinte mindenkit a tévéhez szegezett a fiatal pár hétköznapjainak bemutatása.Jessica kifejezetten színpadra született. A poros texasi kisvárosban hamar a helyi kórus tagja lett, majd a ’90-es években oly divatos tini énekesek sikerét megirigyelve, Jessica is hamar a felfedező válogatásokon indult. A zenei producerek nagy lehetőséget láttak benne, így már 1999-ben megjelenhetett első nagylemeze, melynek több dala sláger lett. Második albuma készítése és a promotáló koncertturné alatt ismerte meg volt férjét, Nick Lachey-t, akivel hamar össze is házasodtak, melyet az MTV zenei adó is figyelemmel kísért. Jessica ekkor változtatta meg stílusát, és a szende szőkéből kifejezetten dögös bombázó lett, mely zenei anyagain is érezhető. Ennek köszönhető, hogy kisebb filmszerepek is megtalálták, ahol mindig a csábító nőt alakította, mint például a Hazárd megye lordjaiban is. Sajnos időközben a házassága válságba jutott, zeneileg is kevesebb slágert mutatott be, a bulvársajtó inkább folyamatos súlyingadozásairól beszélt. Jelenleg új férje oldalán jelenleg Jessica Simpson első babáját neveli.

Jessica nem csak a zenei és filmiparban jeleskedik, viszonylag korán saját divatmárkát alapított Jessica Simpson Collection néven, mely alatt ruhákat, cipőket, egyéb kiegészítőket tervez. A teljes kollekcióhoz 2004-ben Jessica megalkotta első parfümjét, mely Fancy (Képzelet) néven jelent meg. Szépségvonalával Jessica a fiatal korosztályt célozta meg, parfümjei kifejezetten bájos, vidám és fiatalos illatok, melyek egy csapásra a parfümériák legkeresettebb sztárparfümjeivé váltak.

A Fancy parfüm hihetetlen sikere a könnyed, légies, mégis markánsan illatos akkordokban rejlik. Krémesen édes szívjegye melengető, puha illatot eredményez, melyet édes és lédús gyümölcsök illata egészít ki.A Fancy Love parfüm egy ábrándos hétvége üvegbe öntve. A sziporkázó pezsgő izgalmas jegyét púderes és nőies virágok gyűrűje veszi körbe, melyeket orientális fűszerezés bolondít meg. A fejjegyben lévő barackvirág enyhe keleties jellege mesteri egyensúlyban van az alapjegyek keleties, érzékiséget sugárzó meleg fűszereivel. Az üveg a Fancy sorozat már megismert formáját követi: bájos kupakja és arany betűi a fiatalos image-t erősítik.