• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Nagy dobás a karácsonyi kiadás Jean Paul Gaultier formabontó illataiból


A francia Jean Paul Gaultier illatai 1993-ban érkeztek meg a parfümpiacra, ezek között a férfiaknál a Le Male, a nőknél a Classique vált a legnagyobb kedvenccé. Csoda, ha mindkettőből kiadtak egy karácsonyi kiadást? Az illat megmaradt a korábbi remekműnek, az üvegcsék viszont beköltöztek egy havas táj közepébe.

Férfi parfüm: Jean Paul Gaultier Le Male Xmas

Alig múltak el a karácsonyi ünnepek, biztosan mindenkinek jólesik visszaemlékezni a családi körben eltöltött estékre, meghittségre, nyugalomra. Feleleveníteni pedig még inkább jót tesz a léleknek. A francia divattervező, Jean Paul Gaultier tudta ezt, nem véletlen, hogy minkét nemnek külön karácsonyi illatot készített két korábbi kasszasiker újragondolásával. A férfi parfüm a Jean Paul Gaultier Le Male Xmas nevet kapta, és 2017-ben dobták piacra. Hogy mekkora siker volt, azt jelzi: 2018-ban kicsit felfrissítve, megújulva is áruba bocsátották ezt az orientális illatot, amely karizmát kölcsönöz az elegáns férfiaknak. A 2017-es verzióban a bergamott, a levendula, a menta, a köménymag, a vanília, a borostyánkő és a szantálfa kapott helyet, a felfrissített változatba beosont a kardamom, a narancsvirág, a fahéj, a tonkabab és a cédrus. A végeredmény egy aromás illat, amelyet inkább javasolnak hűvösebb időjáráshoz –nem meglepetés, hogy karácsonyi verzióként éppen ilyen időre találták ki. A parfüm üvegcséje egészen különleges lett: a férfi felsőtestet formázó alak színében tökéletesen illeszkedik az ünnephez, az új kiadásnál pedig még egy kötött pulóvert is kapott az üvegcse.

Női parfüm: Jean Paul Gaultier Classique Xmas

A karácsonyi kiadás természetesen a gyengébbik nemet is érinti, a Jean Paul Gaultier Classique Xmas ugyanis egy hamisítatlan női parfüm. A formabontó kreációiról ismert márka a parfümök terén sem bújt ki a bőréből: a női felsőtestet utánzó üveg hóesést imitáló körítést kapott. A tartalom? Egy orientális-virágos illat, amelyben a narancs, a mandarin, a jázmin és a tubarózsa egyesül emlékezetes egységgé. Az angol karácsony szó kétféle írásmódja miatt egyébként Jean Paul Gaultier Classique Christmas néven is ismert, mindkét elnevezés ugyanarra az illatra vonatkozik. A férfi változatra ugyanez igaz: nem kell meglepődni, ha a Jean Paul Gaultier Le Male Christmas elnevezéssel találkozunk. A Classique Xmas nem csak karácsonyi verzióban számít titkos fegyvernek a hódításban, hiszen az illat minden hónapban tökéletesen működik a bőrön, az üvegcse pedig képes arra, hogy akár a nyári kánikulában eszünkbe jutassa az áldott ünnepeket. Egy érzéki illat romantikus nőknek, amely tökéletesen kiegészíti viselője egyedülálló karizmáját.