• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Jacomo


A rejtélyes Jacomo az 1970-es években robbant be a köztudatba. Senki sem tudja, ki is Jacomo, hírneve és parfümjei szájról szájra jártak klubok, művészek és a nagyközönség között. Jacomo a művészetből és a nagyváros lüktetéséből merítkezik, végtelen zsongás, rezgés és erő, ezt jelentik a Jacomo parfümök. A szóbeszéd szerint Franciaországban tanulta ki a mesterséget és szívta magába a kultúrát. Előszeretettel kevert feltűnő, izgalmas fás összetevőket fémes akkordokkal, ritka jegyekkel. Legegzotikusabb illatnak a lovai illatát tartja, valamint a következőt vallja:

„ A titkok csendek. Ezek a néma jegyzetek összegyűjtik a test érzelmeit, mint ahogy a harmat összegyűjti az éjszaka illatait. Csak néhány nő tudja ezt.”

Az egyik legtitokzatosabb parfümház, a Jacomo eredete a ’60-as évekig vezethető vissza, mikor is James Kaplan amerikai és Gerard Courtin francia művészek találkoztak New Yorkban. Mindkét férfi szerelmese volt a művészetnek, designnak. Egy ötlettől vezérelve létrehozták a Jacomo márkát, mely kezdetben egy designer butik volt, egyedi ruhákkal.

Első illatuk egy férfi parfüm volt 1970-ben, az Eau Cendrée, mely hatalmas sikert aratott, így egyenes út vezetett a Jacomo parfümök sikerei előtt. Olyannyira, hogy később már a parfümök lettek a márka fő termékei. A legismertebb Jacomo illat, a Silence melyet még ma is gyártanak. 1995-ben a kis céget megvásárolta egy kozmetikai vállalat, mely akkora erőt adott a cégnek, hogy új vonalat indítottak Art Collection néven.

A férfiaknak számos slágerillatot terveztek. A Jacomo for Men Jacomo fás, orientális és érzéki parfüm. Finom és ízléses illat, mely kifejezetten csábító összetevőket tartalmaz. A váratlan kaland és felfedezés ízét idézi, mely apránként bontakozik ki az illat által.

 

A Jacomo de Jacomo időtlen férfias parfüm. Vibráló, fás és fűszeres energia robban ki a modern formájú üvegből, a modern férfi esszenciáját nyújtja viselőjének, felhasználva a bőr, a virágok és az aromák erejét. A megnyugtató páfrány jegye öntudatlanul is hatással van az érzékekre, így teremtve hangsúlyt a férfias és nyugodt jegyek között.

A pihenés és a nyugalom illata a Jacomo Rouge, melyben a borostyán és a páfrány kapott főszerepet. Hihetetlen energikus robbanás tapasztalható az illat fejjegyében, melyben a zöld fűszerek türelmetlenül várják, hogy a szívjegy fás elemeit friss akkorddal vegyítsék. Melegséget és fényt ad a parfüm alapjegye tonkabab, vanília és pacsuli által.