• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hugo Boss Boss The Scent – tele vonzalommal


A Hugo Boss Boss The Scent 2015-ben, a Boss The Scent for Her 2016-ban került forgalomba, azóta tartoznak a német márka legkelendőbb illatai közé. A férfi változat a gyömbér miatt lett kedvenc, a női illat pedig a kakaó édességével hódít.

Tartós újdonság, nem könnyű elfelejteni

Három éve, 2015 augusztusában került forgalomba a Hugo Boss Boss The Scent, azóta számít a német csúcsmárka egyik legnépszerűbb illatának. A reklámokban a sármos színész-modell, a brit Theo James kölcsönzi neki az arcát, akit többek között A Beavatott-sorozatból, vagy az Underworld – Az ébredés című moziból lehet ismerni. Bruno Jovanovic és Pascal Gaurin alkotása igazi újdonság volt, amelyet lassúnak és állandónak jellemeznek, benne a feszültséggel teli várakozással. A Boss úgy csábít, hogy az igazi művészet, tökéletes egyensúlyt teremt a bizalom és a bizonytalanság között. Tartós illat, nem könnyű elfelejteni. Minden érzékszerv számára mesteri zene, fűszeres akkordokkal. Persze a hölgyeknek sem kell lemondaniuk erről a műremekről, 2016 óta létezik a gyümölcsös, virágos női változat Hugo Boss Boss The Scent for Her néven, amely az őszibarack, a méz, az osmanthus, a kakaó és a vanília jegyeit hordozza magában.

Tele vonzalommal

A Hugo Boss Boss The Scent férfi parfüm fűszeres-fás, egy kis gyümölcsösséggel. A fejjegyből árad a gyömbér, a legtöbb visszajelzés alapján erről a jellegzetes illatról ismerni fel, amely citrusos kombinációkkal lesz teljes. Ha nem szereted, nem ez a te parfümöd, ha viszont kedveled a gyömbért, telibe talál majd. Intenzív és rendkívül hatásos. A gyümölcsösséget a bergamott és a mandarin kölcsönzi. A szívjegy központja a levendula, de érződik a maninka gyümölcs is, ettől egy igazán érzéki illat jön létre. Tele van vonzalommal és ellenállhatatlan szenvedéllyel. A Dél-Afrikából származó, egzotikus maninka gyümölcs egyébként afrodiziákum, felkelti a vágyakat, egyben el is bódít. Az alapjegy a bőr intenzív, állati eredetű illatától lesz maszkulin, megtestesíti a vonzó férfit, míg a fás jegyek érzékiséget kölcsönöznek a nyers férfiasságnak. A Boss The Scent mély nyomot hagy a viselőjében és a másik oldalban egyaránt. Csodálatos színe van: az egyedülálló sötét borostyán tündököl a barna fémkupakkal ellátott üvegben. Hűvösebb napokon a modern, magabiztos férfiak illata lehet, ám tökéletes választás azoknak is, akik szeretik az éjszakai életet, hiszen a visszajelzések alapján tartós illatnak számít.