• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az ország férfi illata: Hugo Boss – Boss Bottled


Alma, citrusfélék, fahéj, szegfűszeg, muskátli, szantálfa, cédrus, olajfa, vetiver – ezek alkotják a Hugo Boss – Boss Bottled elnevezésű parfümjét, amelyet az ország férfi illatának választottak hazánkban 2018-ban. Mutatjuk, hogy miért!

Sikeres, friss, vonzó, férfias

Az ország illata szavazás során több webáruház közösen választja meg hazánk legnépszerűbb parfümjeit különböző kategóriákban. Különös értéket ad az elismerésnek, hogy a vásárlók is kinyilváníthatják véleményüket, minden esztendőben az ő szavazataik alapján alakul ki egy hosszabb folyamat után a végeredmény. A legfontosabb díj természetesen az ország férfi és az ország női illata, de emellett olyan alkategóriák is léteznek, mint a legkülönlegesebb üveg vagy éppen az év legjobb új parfümje elismerés. 2018-ban az ország férfi illata a Hugo Boss – Boss Bottled elnevezésű parfümje lett, nem véletlenül. Sikeres, friss, vonzó, férfias illatnak tartják a francia illatszerész Annick Menardo alkotását, amelynek fás-fűszeres hatásában megtalálható az alma, a citrusfélék, a fahéj, a szegfűszeg, a muskátli, a szantálfa, a cédrus, az olajfa, valamint a perjefélék családjába tartozó indiai fűféle, a vetiver is. Az illat egyébként több változatban kapható: létezik a Bottled Night, a Bottled Man of Today, a Bottled Intense, a Bottled Sport, a Bottled Tonic és a Bottled Unlimited. Mindegyiknek megvan a rajongótábora, de a legnagyobb kedvenc egyértelműen az eredeti Boss Bottled.

Tarol a piacon a Bottled

A Hugo Boss, mint márkanév mindenki számára ismert, aki a divat világában mozog, de a hétköznapi életben is ismertségnek és elismertségnek örvend az általuk előállított minőség. A német luxusbrand csaknem egy évszázada, 1924-ben alakult, majd a második világháborút követően a legnagyobbak közé küzdötte fel magát. Termékeik a luxuskategóriájú divatot jelentik. A hírnevüket a férfiruházat, elsősorban az öltönyeik alapozták meg, ám azóta a divatvilág más területein szintén maradandót alkottak. Az öltönyöktől szépen lassan eljutott a cég a cipőkig, a karórákig, a napszemüvegekig, az ékszerekig, a mobiltelefonokig – és természetesen az illatszerekig is. Parfümjeik egyaránt népszerűek a férfiak és a nők körében, a széles kínálatból bárki találhat magának megfelelőt. A díjazott Bottled nem csak a Boss termékein belül, hanem az egész piacot figyelembe véve is az egyik legtöbb eladással büszkélkedő illat, ennek egyik oka, hogy év bármelyik szakában a tökéletes megjelenés hozzávalója lehet.