• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Gwen Stefani laza stílusa


Gwen Stefani polihisztor. Énekel, dalszöveget ír, színészkedik és nem mellesleg ruhákat is tervez. Honnan merít energiát és ihletet mindehhez a platina szőke énekesnő? Az 1969-es születésű kaliforniai lány szüleitől a zene szeretetét kapta örökségül. Gwen fiatalkorában a musicalek iránt kezdett érdeklődni. Mivel a családban a legtöbb nő varrónőként dolgozott, a kis Gwen anyukájával sokszor magának varrta ruháit. Tehát megfejtettük a rejtélyt, honnan ered Gwen Stefani zenei és divattervezői affinitása.

Gwen Stefani karrierja a No Doubt nevű együttessel kezdődött, ahol testvérével együtt énekelt. A zenekar sikeres éveiben rátalált a szerelem is, a No Doubt gitárosának személyében. Tony Kanallal való szakítása viszont később majdnem az együttes életébe került.

2004-ben Gwen Stefani saját szólókarrierbe kezdett, novemberben megjelent első albuma a Love. Angel. Music. Baby. Az album fogadtatása magát Gwen-t is meglepte, ugyanis több országban is aranylemez lett. Ezek után olyan slágerek következtek, amik Gwen Stefanit előkelő helyre emelték a popszakmában. Az énekesnő zeneileg lassan beért, és olyan dalokat készített melyeket hallgatva az emberek rögtön felismerték a tipikus „Gwen Stefani” hangzást.


Gwen Stefani
a szólóalbum kiadásával egy időben indította el divattervezői karrierjét is. Andrea Lieberman stylist segítségével piacra dobta ruhakollekcióját, amely a L.A.M.B. nevet viselte, utalva az énekesnő albumának címére. A ruhák stílusa elég eklektikus, ugyanis Gwen Stefani inspirációként főleg a No Doubt alatt viselt fellépő ruháit ötvözte a japán, a jamaicai és a guatemalai stílusjegyekkel. Gwen ruhái bombaként robbantak a divatvilágban. Kollekció az énekesnő személyiségét tükrözik; ruhái merész szabásúak és vadak, ám egyben nőiesek is.

A L.A.M.B. olyan készítményeket vonultat fel, amelyeket fiatalok és idősebbek egyaránt hordhatnak. Igaz, ruhái inkább extravagánsak, mint hagyományosak, de kiegészítői, táskái és cipő közül az idősebb generáció is megtalálja a neki valót.Gwen 2006 végén teherbe esett, kisfia Kingston ihlette Gwen Stefani következő kollekcióját, amelyben a kisebbekre gondolt. A gyermekruhákra koncentráló összeállítás neve a Love. Angel.Music.Baby.Fashion Dolls. nevet kapta.

Két évvel később Gwen Stefani egy újdonsággal rukkolt elő. A stílusában is rendkívüli énekesnő egy parfümmel készült. A Gwen Stefani L parfüm küllemében az énekesnő vagány megjelenését mutatja. A parfüm illatában az ibolya, a jácint és a körte játszik egymással, kiegészítve a frézia lányságával. A parfüm illatában nemes és különleges hangulat érződik, amelyet Gwen Stefani a hozzá hasonló bevállalós nőknek készített. A parfüm kifejezetten a laza lányoknak készült, akik nem félnek a saját erejükből irányítani életüket. A Gwen Stefani L parfüm üvege is nagyszerűen sugározza Gwen stílusát, pompás színeiben a piros a sárga és a zöld keveredik.