• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A napfényes Kalifornia illata
A napfényes sárga és fehér színekben pompázó, csíkos üzlet az egyik legragyogóbb jelenség a Rodeo Drive-on, Beverly Hillsben. A sztárok kedvelt lakhelyén az első Giorgio Beverly Hills üzlet 1961-ben nyílt meg. A Giorgio Beverly Hills butik csillogó, mindig megújuló kirakata minden nap odacsábítja a vásárlókat.

Az üzlethelység a Giorgio Beverly Hills kreativitását tükrözi, hiszen megnyitása óta a környék leglátogatottabb helyszíne lett. 1961 és 2001 között a Giorgio Beverly Hills a kaliforniai életstílust testesítette meg, amelyre a lezser megjelenés a jellemző. A Giorgio Beverly Hills mágikus kapui folyamatosan vonzzák a sikkes és divatos holmik szerelmeseit.

Giorgio Beverly Hills üzletében számos híres sztár fordul meg, ez is erősíti a márka felsőbbrendű mivoltát. A trendi ruhák mellett a Giorgio Beverly Hills különböző kiegészítőket is árul, valamint érdekes ajándékokat és a lakás díszítéséhez szükséges tárgyakat is találunk a pazar üzletben. A márka a luxus érzését közvetíti vásárlói számára. Shoppingolás közben az ember úgy érezheti, ő is egy a nagy hoollywood-i sztárok közül.

Nem csoda, hogy a Giorgio Beverly Hills a vevők egyéb igényit is igyekszik kielégíteni. A Rodeo Drive-on található boltban biliárd szoba, olvasó terem, valamint egy olyan szoba várja a nézelődőket, amely tölgyből készült bútoraival és meleg hangulatával csalogatja oda az embereket. A márka Beverly hills-i üzletében tehát nem csak vásárolni, hanem lazítani is lehet. Ha az ember lánya elfárad az egész napos vásárlásban, lehuppan egy kényelmes fotelre és pihen.


A Giorgio Beverly Hills tehát egy életstílust kínál, amelyben a könnyedség és fényűzés a meghatározó. Termékei egytől egyig ezt a fajta pompát sugallják. Az 1981-ben megjelenő Giorgio Beverly Hills parfüm külalakjában az üzlet vidám sárga és fehér színe tűnik fel. A parfüm célja az volt, hogy összehangolja a Giorgio Beverly Hills butik által nyújtott életérzés hangulatát. Időtlen és klasszikus illat a Giorgio Beverly Hills parfüm; Beverly Hills szelleme egy parfümüvegbe zárva.

A virágos, meleg és nőies illat a világ összes hölgyének szól. Azoknak a nőknek, akik igénylik a luxus érzését a mindennapokban is. A Giorgio Beverly Hills parfüm a napsütést idézi a jázmin, az ilang-ilang és a narancsvirág harmonikus egyvelegével. A cédrusfa és a vanília fokozza ezt a hatást, a bőrre fújva a parfüm a kaliforniai tengerpart fülledt melegségét idézi. A parfüm élettel teli illata tökéletes lehet a barátokkal közös nyári esték alkalmával vagy randevúkra.