• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Egy sportos márkaA Gin Tonic márka 1978 óta van jelen a divatvilágban. A német cég a fiatalos és lezser irányvonalat képviseli. A vállalkozás stílusában inkább a sportos szabású ruhák a dominánsak, így az ezt kereső férfiak és nők is megtalálják a számukra leginkább megfelelő viseletet. A Gin Tonic termékei a könnyed megjelenést viselőknek készült, akik a mindennapokban is inkább a kényelmet választják. A Gin Tonic márka megalapításakor elsősorban a férfi ruhákra koncentrált, ám az 1980-as évektől kezdve a női felsőruházat is megjelent a márka kínálatában. Később, ahogy az lenni szokott a legtöbb márka esetében is, a Gin Tonic kiegészítőket kezdett el forgalmazni; parfümöket, napszemüvegeket és cipőket.

A Gin Tonic a laza, egyszerű öltözetet preferálja, pólói, nadrágjai mind ennek a jegyében készülnek. A Gin Tonic a sportos emberek márkája, akiknek fontos az egészség megőrzése és a rendszeres sport beiktatása a mindennapi életbe. A frissesség és a komfortérzés a Gin Tonic sajátja, ruhái vonalvezetésében és trendi, vidám színhasználatában mind megjelenik ez a fajta hitvallás.

A pezsdítő és optimista életérzést hirdető Gin Tonic parfümjeiben is ezt a fajta hangulatot igyekszik átadni. A márka fontosnak tartja, hogy a férfiak és a nők is megtalálják a kedvencüket a Gin Tonic parfümjei közül.

A Gin Tonic Happy Hour Woman 2009-ben látott napvilágot. Ez a vidám parfüm a fiatalabb generáció illata gyümölcsös frissességével. A narancs, a kivi és a maracuja édessé varázsolja a parfümöt, a jázmin és a rózsa pedig egy nőiességet kölcsönöz az illatkollekciónak. Az aromás parfüm a vízililiom, valamint a pézsma elegyével lesz teljes. A Gin Tonic Happy Hour Woman tusfürdő formában is elérhető, hogy a parfüm élénk illata fürdés közben is velünk legyen.

A parfüm férfi párja, a Gin Tonic Happy Hour Men a nyári koktélok illatára hasonlít. A koktélok állandó összetevői, a lime és a menta is megjelennek ebben a tiszta illatú parfümben. A cédrus, a mandarin és a vérnarancs ötvözése teszi ellenállhatatlanná a Gin Tonic Happy Hour Men parfümöt. A Gin Tonic Happy Hour Men parfüm illatanyaga aftershaveként és deo sprayként is használható.

A férfiaknak készült Gin Tonic men parfüm egy savanyúbb illatanyagot hordoz magában. A gyömbér és a citrom találkozása üdén hat, a levendula és a cédrus békés hangulata izgalmas keveréket alkot. A Gin Tonic men férfi parfüm a lendületes férfiak illata. Az parfüm illata elérhető deo spray, aftershave, tusfürdő és sampon formában is. A megjelenésében is a játékosságot sugalló Gin Tonic termékei tökéletesen kiszolgálják a mai fiatalok igényeit.