• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Figs & Rouge - A természetes ápolás


Figs&Rouge nevű angol cég 100%-ig természetes anyagokból készülő kozmetikai termékeket gyárt. Legismertebb termékei a különböző, elegánsan csomagolt ajakbalzsamok, amelyek nem csupán a száj bőrének ápolására, de számos más kozmetikai célra is alkalmazhatóak.

A Figs&Rouge termékei petróleummentesek, nem tartalmaznak ásványi olajokat és mesterségesen előállított szereket sem, természetesen gazdagok azonban antioxidánsokban és zsírsavakban, amelyek segítenek elkerülni a kiszáradást és puhává teszik a bőrt.


A legtöbb balzsam több célra is felhasználható. Az ajakkondicionálók például felhasználhatók a szemöldök formázására, a smink nyomainak eltávolítására, de használhatók a sarok, vagy más kényes bőrfelületek ápolására is.

Figs&Rouge termékei nem csupán azért különlegesek, mert kizárólag természetes anyagokból készültek, hanem mert ízük és illatuk is kiváló és mivel természetes anyagot tartalmaznak, nem kell aggódnunk, ha megérezzük például a Wild Cherry vadcseresznye ízért a szánkban.

gránátalmás ajakbalzsam nem csak kellemes ízű és illatú, állagának köszönhetően hosszan és tartósan ápol. Hasonlóan hatékonyak a szájfényként is használható termékek, a finoman színezett, hidratáló hatású Coco Rose vagy Vanilla and Pistachio.