• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Eva Longoria


2010-ben jelent meg a Desperate Housewives, azaz a Született feleségek sztárjának, Eva Longoriának első parfümje Eva by Eva Longoria néven. Itthon is igen népszerű a sorozat, de külföldön, főleg az Egyesült Államokban Eva Longoria nagy és ismert sztárnak számít, így csak idő kérdése volt, hogy megjelenteti első önálló parfümjét. Eva Longoria nagy utat tett meg addig, hogy saját parfümöt jelentet meg: mexikói származású Eva 23 évesen megnyert egy szépségversenyt, elvégzett egy főiskolát, mire felfedezték tehetségét és Los Angelesbe került. Bár szerepet kapott több filmben, mégis leghíresebb szerepe Gabrielle Solis alakítása a Született feleségek című sorozatban, mely meghozta Eva számára a várva várt hírnevet. A sorozat megadta azt az ismertséget, melyet kamatoztatni tudott Hollywoodban, így a sorozat után több mozifilmben is szerepelt. A pletykalapok folyamatosan cikkeznek magánéletértől, ruhakölteményeiről, aktuális sminkjeiről vagy éppen hiányáról. Rövid ideig tartó házassága Tony Parker kosárlabdázóval teljes nyilvánosság előtt zajlott.

Eva Longoria egy stílusikon, nem meglepő hát, hogy legjobb barátnője a szintén divatikon Victoria Beckham.

A divatblogok, divatlapok állandó szereplőjeként magával érthető volt, hogy saját parfümmel jelentkezik Eva, hiszen rajongói szinte kikövetelték a „született feleség” illatát. Bár voltak korábban próbálkozások, nem sikerült olyan parfümöt tervezni, mely Eva számára megfelelt, valamint nem a Született feleségek sorozatot népszerűsíti.

Az Eva by Eva Longoria egy könnyed, játékos virágos-aldehides illat. Igaz, az aldehidek komolyságát, eleganciáját nem találjuk meg benne, viszont annál több frissességet és tengerparti feelinget! Egyértelműen a citrusok friss és zamatos nyitják a sort, majd rögtön egy szépen simuló, orrnak is kellemes zöldes jellegű illattá alakul, már-már vizes-aquás hatást elérve. Szinte a lótusz energikus és paradicsomi illatát idézi a frézia és az ibolya krémes-édes akkordja, mely a citrusokkal együtt, és a szelidített nerolival meglepően “napsugaras” illatot alkot. A fehér virágok az aldehid csipetnyi zöldes jellegébe burkolóznak, míg az alapokban lévő szokásos ámbra-pézsma-szantál trió a megszokott meleg-biztos hátteret biztosítja. Kifejezetten könnyed és bájos nyári illat.