• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A modellek parfümje


Az Elite modell ügynökség Amerika szerte elismert cég, amely 1977 óta fedezi fel a szépségeket. Az Elite neve egyet jelent a szupermodell léttel, a kifutók angyalainak misztikus világával. A cég fő profilja a lányok menedzselése, ami közel 2000 modellt jelent öt kontinensen. Az 1983-ban indított Elite Model Look egy olyan kezdeményezés, melynek keretein belül több mint 60 országból kerestek fiatal, kezdő modelleket. Az Elite Model Look programnak köszönhetően ismerte meg a világ többek között Naomi Campbellt, Isabella Rossellinit és Cindy Crawfordot. A hazánkban is egyre népszerűbb versenyt 10 éve rendezik meg. A rendezvénysorozat segítségével a magyar lányok is lehetőséget kapnak, hogy a világon a leghíresebb divatmárkák kifutóján vonuljanak.


Az Elite már nevében is egyfajta felsőbbrendűséget sugároz. Az Elite modelljei testesítik meg a ma szépségideálját. Hosszú combok, érdekes arc, egy apró szépséghiba mind az Elite modelljeit jellemzi. Az ügynökség sikeressége kétségtelen. Megalapítása óta már nem csak New Yorkban keresik a lányokat és fiúkat, hanem Európában is számos nagyvárosban létesítenek ügynökségeket. Az Elite csapatába tartozni kiváltságos dolog, hiszen a világ legszebb lányainak egyengeti modell karrierjét a vállalat.

Az Elite modell ügynökség legfőbb szempontjai között szerepel a modellek személyes menedzselése, valamint a folyamatos PR és marketing tevékenység. Ennek köszönhető, hogy az Elite által támogatott modellek legtöbbje igazi divatikonná vált a szakmában. Az Elite modelljei többször szerepeltek már neves magazinok címlapján. A fotómodellek képei a modern kornak megfelelő ideálokat mutatják be, a fiatalság korlátlan szépségét. Az Elite meghatározó szerepet játszik a divatvilág életében, hiszen minden évben új üdvöske tűnik fel a kifutókon az Elite színeiben.


Az Elite parfümjeinek használata közben mi is modellnek érezhetjük magunkat. A Miss Elite parfüm csillogó, pink üvegével a fiatalabb lányok parfümjévé vált. Illatában is követi a „pink érzést”, hiszen összetevői között sok a cukorkás elem. A savanyúcukor, a cukorka füzér és a kandírozott alma teszik a Miss Elite parfümöt olyan édessé. A korallvirág és a jázmin oldata egyedi illatot varázsol a bőrön, mely hosszan tartó és kellemesen friss érzést nyújt használójának. A mandarin, az édesgyökér, valamint az ánizsvirág kivonata pedig egy csipetnyi egzotikumot varázsol a parfüm üvegébe. A Miss Elite parfüm testápoló formában is elérhető, hogy az illata még tovább a érezhető legyen.

Az Miss Elite in love parfüm a Miss Elite illatkollekció második tagja. A Miss Elite in love parfüm már egy virágosabb, könnyedebb parfüm, amely romantikus illatával csábít. Összetevői között is több a színes virág, így a fehér liliom, a tiaré virág és a jázmin is megjelenik.