• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Mesebeli történetet mutat be a Dior karácsonyi kisfilmje


A mindössze 56 másodperces alkotásban öt terméket mutat be a Dior karácsonyi kisfilm, minden esetben egyedi módon.

Dior JOY és Miss Dior

Az alapító, Christian Dior is büszke lenne a Dior divatház karácsonyi ötletére, amely során egy animációs kisfilmben mutatták be öt nemzetközileg is sikeres terméküket. A mesebeli utazás során a varázslatos kaland egy elvarázsolt kívánságfán játszódik, amelyen a főhősnő készen áll a legkülönlegesebb kívánságok teljesítésére is. Az első kalandja során a Dior JOY parfümmel kerül kapcsolatba, sőt igazából ő válik egy varázslattal a parfümmé. A Dior JOY egy virágos-fás illat mindennapi viseletre ajánlva, ám a kisfilmben közel sem mindennapi a megjelenése. A szívjegyeit a Grasse rózsa és a jázmin alkotja, a fejben bergamott és mandarin a szívben cédrus, pacsuli, szantálfa és fehér pézsma található.

A második állomás egy virágos mező végén található, ahol egy rózsa szirmaiból bontakozik ki a Miss Dior jellegzetes üvegcséje. A kifinomult, elegáns Miss Dior legutóbbi változata 2017-es kiadású, ebben a szívjegyeknél damaszkuszi rózsa, Grasse rózsa és jázminlevél érezhető – nem véletlen a filmben a rózsás utalás… –, a fejben citrom, édes és vérnarancs, bergamott, mandarin és rózsabors, az alapban pedig a pacsuli és a paliszander rózsafa.

Dior Prestige, Dior Sauvage és Dior J’Adore

Nemcsak a kisfilm képi világa, de a zene is komolyabbra vált, amikor a Dior Prestige száraz és érzékeny bőrre való revitalizáló krém kerül középpontba, amelyet egy vadmacska karmai között lel meg a főhősnő. Az utazás negyedik állomása a Dior Sauvage, amely kártyalapok sűrűjében rajzolódik ki. A 2015-ös kiadású, aromás illatot a kötetlen, őszinte férfiaknak ajánlja a gyártó, ehhez pedig az ámbra, a bergamott, a levendula, a szecsuáni bors, a vetiver, a geránium és a pacsuli segítségét hívták az alkotás folyamatában.

Az utazás egy aranyszínű bogáron szállva folytatódik, amely az utolsó állomáshoz, a szintén aranyszínű pillangók közül feltűnő Dior J’Adore üvegéhez viszi a főhősnőt. Az 1999 óta, azaz húsz éve forgalomban lévő gyümölcsös-virágos illatot a szívjegyeknél az ibolya, a jázmin, az orchidea, a rózsa, a szilva, a tubarózsa és a frézia teszi különlegessé – mintha csak egy virágoskertben lenne az ember. A fejben érkezik a gyümölcsös vonal a barackkal, a bergamottal, a dinnyével,a körtével és a mandarinnal, az alapban pedig a szeder és a vanília mellett a cédrus és a pézsma jelenik meg. Az utazást a főhősnő sikere zárja – az összkép azt mutatja, hogy felfedezte a Dior egyedülálló világát.