• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az ország női illata: Chanel – Coco Mademoiselle


Jacques Polge alkotása elsősorban a fiatalabb nőknek készült, de csodálatos összetettségének köszönhetően minden korosztályban népszerű.

Örök darab a Chaneltől

Jövőre lesz „nagykorú”, ehhez képest még mindig imádják a nők: 2018-ban a tizenhét évvel ezelőtt piacra dobott Chanel Coco Mademoiselle lett Az ország női illata Magyarországon. A megmérettetés, vagy ha úgy tetszik, szavazás lényege, hogy több webáruház közösen választja meg hazánk legnépszerűbb parfümjeit minden évben különböző kategóriákban. Minden illat versenybe szállhat a kezdetektől fogva, hiszen néhány örök darab sosem megy ki a divatból. Ezt bizonyítja, hogy egy tizenhét éves alkotás még napjainkban is meg tudta nyerni ezt a fontos elismerést. 2001 óta a Coco Mademoiselle csodálatos összetettségével folyamatosan hódítja meg a nőket. Az illatot Jacques Polge hozta létre. A mademoiselle jelentése kisasszony, ebből is látszik, elsősorban a fiatalabb nőknek készült, bár a díj elnyerése és a szavazás bizonyítja, hogy minden korosztályban népszerű. Pontosan az a kifinomult ízlésvilág jellemzi, amely a márkánál évtizedek óta megszokottá vált.

Keira Knightley ajánlásával

Az összetevők között megjelenik a narancs és a narancsvirág, de szintén a virágos-citrusos jelleget erősíti a mimóza, a mandarin, a különleges citrusfélének számító bergamott, a jázmin és a rózsa. Ezek mellett feltűnik az illatban a vanília, az édes mirha, a tonkabab, a fehér pézsma, valamint az ylang-ylang, amelyet a szerelem virágának tartanak, illetve a vetiver, más néven khus-khus, amely egy indiai fűféle. Hogy milyen elegy jött létre a fentiekből? Egyszerre egyedi, bonyolult, harmonizáló és mélyreható. A Chanel Coco Mademoiselle reklámarca az Oscar-díjra jelölt meseszép angol filmszínésznő, Keira Knightley, aki olyan filmekből lehet ismerős, mint a Csavard be, mint Beckham, A Karib-tenger kalózai, a Büszkeség és balítélet, az Igazából szerelem, a Kódjátszma vagy az Everest. Bár a Chanel legmaradandóbb alkotása egyértelműen a világ legnépszerűbb parfümjének is megválasztott Chanel N°5 marad valószínűleg örökké, az eleganciával és a luxussal azonosított Coco Mademoiselle majdnem ugyanennyire népszerű hazánkban és világszerte egyaránt