• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Cindy Crawford


Cindy Crawford arca az egyik legismertebb a világon, és ezt nem csak híres anyajegyének köszönheti, melyet ügynökeinek tanácsa ellenére nem műtetett meg. Cindy az 1990-es évek szupermodellje, aki Naomi Campbellel és Linda Evangelista-val együtt uralták a kifutókat. Stílusikon és üzletasszony, mára pedig példás családanya lett Cindy akinek lába előtt hever a világ a mai napig is.

Richard Gere barátnőjeként, MTV divatműsor műsorvezetőjeként is ismerjük, majd tökéletes testét karbantartó videóját követte minden fitnessz rajongó. Cindy mindig egy lépéssel a divat és a sikeres üzlet előtt tudott lenni. Az első hírességek között volt, akik saját nevük alatt jelentettek meg parfümöt, így biztosítva a rajongóit arról, hogy akár csak egy kis darabot is, de birtokolhassanak Cindyből. Nem meglepő, hogy a parfüm iparban próbált szerencsét, hiszen Cindy a főiskolán vegyészetet tanult, de modell karrierje érdekében nem folytatta tanulmányait.

Az első parfümje 2002-ben jelent meg. Rendhagyó módon Cindy nem egy szokványos divatfotóval reklámozta Cindy Crawford nevű első parfümjét, hanem egy hétköznapi farmer-trikó öltözékben és natúr sminkkel mutatta azt, hogy ő is egy nő a sok közül. A Cindy Crawford hétköznapokra viselhető parfüm, finom és letisztult virágos illat, mely gyakorlatilag bárkinek jól áll. Jázmin, frézia, magnólia és orchidea gazdag illata a krémes vaníliával alkotnak nőies és bájos kompozíciót.

A Waterfalls parfüm frissítő és hűsítő, mint a nagy nyári hőségben a vízesés. A Waterfalls Cindy egyetlen nyári kiadású parfümje. A virágos-vizes jegyekben gazdag parfüm igazi felfrissülést ígér. A citrusok és az édes alma nyitja az illatot, majd a friss jegyek után bontakoznak ki az egzotikus virágok, mint a magnólia és az ylang-ylang. Az illat mélységéről az ámbra és a pézsma gondoskodik.