• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Chloé Chloé parfüm – romantikus illat, csak nőknek


A bazsarózsa és a frézia tökéletességhez közeli párosa csak az egyik ok, amiért a Chloé Chloé parfüm több mint tíz éve a felnőttes, kiegyensúlyozott nők egyik kedvencének számít. A francia márka egyértelműen letette a voksát a gyengébbik nem mellett: hiába vannak jelen 1975 óta a parfümpiacon, továbbra is kizárólag a nőknek gyártanak.

Sztárok választják a Chloé termékeit

Marion Cotillard, Madonna, Maggie Gyllenhaal, Cameron Diaz, Emma Stone, Katie Holmes. Világhírű énekesek, popsztárok és hollywoodi filmszínészek, akik kivétel nélkül az arcukat és a nevüket adták a francia Chloé divatház termékeihez, hiszen előszeretettel jelennek meg a cég ruhakölteményeiben nyilvános helyen és a vörös szőnyegen egyaránt. A sztárok neveinek „súlyából” nem nehéz kitalálni, hogy a Chloé egy meghatározó szereplő a piacon, ahol már 1952 óta van jelen. Akkor alakult ugyanis a márka Párizsban, méghozzá Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ötletéből. Kezdetben csak ruhákkal foglalkoztak, ám 1975-ben betörtek a parfümök világába is – és ezt egyedi módon tették meg. Mert bár olyanról sokszor hallani, hogy egy márka kezdetekben csak az egyik nemet veszi célba, a Chloé kitart emellett, azaz továbbra is kizárólag női parfümöket forgalmaz.

Romantikus illat, amely a nőiesség szimbóluma

Egy parfüm esetében sokszor előfordul, hogy a márkanév az egyik illat elnevezésében szintén visszaköszön. Ezek mindig meghatározó elemek a portfólióban, és természetesen igaz ez a megállapítás a Chloé Chloé parfümre is, amelyet 2008-ban dobtak a piacra. Egy virágos-púderes illatról van szó, amely egyenlő a romantikus hatással. Viselői szerint jellemző rá a játékosság, a féktelenség és az érzékiség, ezáltal minden napszakban jól működik a bőrön. A légiesség hatását keltő fejjegyben a bazsarózsa, a frézia és a licsi jelenik meg – mindegyik különleges hatásra képes önállóan is, hát még együttvéve. Sokan mondják: a rózsa és a frézia párosa annyira kiegészíti egymást, hogy az a tökéletességhez közelít. A szívjegyeknél folytatódik a virágos vonal, amelyet a rózsa, a gyöngyvirág és a liliomfa, vagy más néven magnólia biztosít, míg az alapban az ámbra, a borostyán és a virginiai boróka teszi teljessé a képet. Felnőttességének, kiegyensúlyozottságának köszönhetően egy igazgyöngynek tartják a parfümöt az illatok végtelen tengerében. Az üvege sem akármilyen: görög oszlopra emlékeztet, amelyre a nőiesség szimbólumaként egy kis, kézzel kötött masni került. Ez az elegancia tisztán visszavezethető a márka ruházati termékeire is.