• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Carolina Herrera CH Men Privé - A csábítás története


Időtálló és klasszikus kompozíció, a modern férfi szemén keresztül, Carlina Herrera új illata ezúttal nem a gyengébbik nem számára. Egy igazi csábítás története New York mesés világában, ahol bármi megtörténhet. Ez a CH Men Privé.

 

Carolina Herrera, a first ladyk dizájnere már kiskorában belecsöppent a divat világába, nagyanyja ugyanis divatbemutatókra hordta és nagy divatházaktól vásárolt számára ruhákat. A spanyol Carolina, aki életteli dizájnjaival igazi világot varázsol maga köré ruhakölteményeivel, New York egyik különlegessége, akit rengeteg nívós díjjal elismertek már munkássága során.

Ezúttal is valami különleges került ki a keze alól, a CH Men Privé egy váratlan, intenzív élmény üvegbe zárva. Az illat karakterében egy kirobbanó, fás-orientális darab a bőr érzetével fűszerezve, amely rendelkezik a whisky, a kakukkfű, a zsálya és tonkabab jegyeivel is.

A csomagolás tükrözi azt, ami belül is van: az üveg egy fényes, elegáns, arany és fekete lakk hatással bolondított kompozíció, amely még exkluzívabb fénybe helyezi a terméket.

A parfüm kampányának főszereplője nem más, mint a 28 éves Justice Joslin, a Ford Models arca. Amerikai focistaként kezdte karrierjét, majd váltott a színész és modell pályára. A CH Men Privé reklámképeit a méltán híres fotográfus Mario Testino készítette, és a fotók hűen jelenítik meg a csábító és elbűvölő férfit.

A CH Men Privé a céltudatos, különleges és érzéki férfiak illata, amely izgalmas, váratlan és intenzív érzetet képez. Elkalauzol a klasszikus New York elegáns közegébe, viselői pedig kiszakadnak a mindennapok átlagos és megszokott világából.