• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Carolina Herrera - 212 VIP Rosé és 212 VIP Men


A venezuelai származású Carolina Herrera a divat nagyasszonya mindig is híres volt kivételes stílusáról és eleganciájáról. A divat iránti szenvedélyét nagyanyjától örökölte, aki már kislánykorában beleoltotta  a stílusosság és nőiesség iránti olthatatlan rajongást. Mindezek ellenére Carolina viszonylag későn, 42 évesen kezdett bele saját tervezésű ruhái megalkotásába, amit azóta is sikeresen folytat. Stílusos ruháiért rengeteg sztár rajong, ráadásul Carolina Herrera magának tudhatja azt a címet miszerint Jacqueline Kennedy Onassis-től kezdődően egészen napjainkig ő öltöztette és öltözteti az Amerikai Egyesült Államok első asszonyát, az elnök feleségét. 

Kezdetben csak önmagának tervezett parfümöt, az általa kedvelt virágokból, de szerencsére a későbbiekben mindezt a nagyközönség számára is bemutatta. A parfümpiacon legnagyobb sikerét a 212 nevű illatával aratta, melyek elnevezése a New York iránti mérhetetlen szeretetét fejezi ki, ugyanis a 212 nem más, mint New York irányítószáma.  Az parfüm a nagyvárosi, modern, fiatal nőknek készült, akik karizmatikusak és függetlenek, melyet már a parfüm formabontó üvege is tükröz. Az illat olyannyira sikeres lett, hogy Carolina Herrera több egyedi változatot álmodott meg, így gyorsan létrejött a 212 parfümsorozata, amely olyan illatokat tartalmaz, mint a 212 Sexy, 212 Ice, 212 Splash s a 212 VIP. 

Carolina mindig vigyázott arra, hogy mindkét nem számára nyújtson alternatívát az illatok terén, ezért minden női parfümje rendelkezik egy férfi párral is. Legújabb két illata a 212 VIP újragondolásaként született és a 212 VIP Rosé és a 212 VIP Men neveket viselik. 

A 212 VIP Rosé a New-York-i partik hangulatát idézi, mely a felhőkarcolók városának minden báját és eleganciáját magában hordozza. Az illat még több csábítást, glamourt és érzelmet ad a 212 VIP parfüm világának. A rosé pezsgő büszkén foglalja el helyét a parfüm feljegyében, szívében barackvirágot találunk, végezetül az alapjegyét nem más alkotja, mint a tamarindusz fa, ami nagy adag érzékiséget ad az illatnak. 

A 212 VIP Men hűen tükrözi a New York-i férfi elegáns, modern stílusát és életszemléletét. Az illat mentás vodka, lime kaviár és vibráló fűszerek kirobbanó koktélja a legexkluzívabb partik illata és hangulata inspirálta.