• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A dalnál csak az illat tökéletesebb – Calvin Klein Euphoria


A Calvin Klein Euphoria nem véletlenül nyerte el a parfümök Oscar-díját, letarolta a piacot. Nem csoda, ha néhány évvel később két változata is követte a polcokon.

Orientális, virágos tökéletesség

Emlékszik még a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra? Azerbajdzsánban, Bakuban rendezték, a győzelmet pedig Loreen marokkói berber származású svéd énekesnő szerezte meg Euphoria című dalával. De hangsúlyozzuk, hogy 2012-t írtunk – ekkor már hét esztendeje volt a köztudatban egy másik Euphoria, amely meghódította a világot: ez nem más, mint a Calvin Klein Euphoria elnevezésű, titokzatos és vonzó parfümje. Hatalmas és totális siker volt, annyira népszerű lett, hogy minden nő ezt akarta magán viselni, még akkor is, ha esetleg nem állt jól neki. Abszolút felkapta a szakma, elnyerte többek között a parfümök Oscarjaként emlegetett FiFi Awards díjat is. Orientális, virágos illat, amelyet az egzotikusság, a féktelenség és a titokzatosság jellemez, ettől teszi vonzóvá viselőjét. A fejjegyben a gránátalma hangsúlyos, a szívjegy a lótuszra és a fekete orchideára, az alap pedig fekete ibolyára, az ámbrára, a pézsmára és a mahagónira épít. Ezek miatt érezhető rajta némi keleties beütés, amely különleges alkalmakra tökéletessé teszi, igazi bombanőnek érzi magát tőle viselője.

Forbidden Euphoria – tiltott, ettől olyan vonzó

Ahogyan az lenni szokott: ha egy parfüm világsiker, hamar megjelennek a kistestvérei is. A Calvin Klein 2011-ben frissített egyet, és kiadta a Forbidden Euphoria nevű változatot. Gyümölcsös, virágos hatású, a fejben málnát, mandarint és őszibarackot, a szívben orchideát, jázmint és bazsarózsát, az alapjegyeknél pedig kasmírfát, pacsulit és pézsmát tartalmaz. Bár a neve tiltott eufóriát jelent, ettől csak még csábítóbb lett a vásárlók számára. Leginkább ősszel és télen hatásos, de hűvösebb időben bármely évszakban a nő tökéletes társa lehet. „Névrokonához” hasonlóan titokzatosnak tartják, azonban inkább a fiatal korosztálynak testhezálló erőteljes szexuálisa miatt. A Deep Euphoria kicsivel később, 2016-ban érkezett a kínálatba. A chypre, virágos illat fejjegyében a legérdekesebb összetevő a laboratóriumban létrehozott illatanyag, a cascalone, de ott van még a mandarinfa és a fehér bors is. A szívben az arab jázmin, a sima és a bazsarózsa alkot tökéletes elegyet, az alapban pedig a fás tónusok mellett a pacsuli és a pézsma illata fedezhető fel. Provokatív, intenzív parfüm, ennek ellenére viselve elegáns megjelenést kölcsönöz.