• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Bvlgari Man Wood Essence: egy parfüm, ami önbizalmat ad


Bvlgari Man Wood Essence: egy parfüm, ami önbizalmat ad

Valószínűleg nem csak a szakavatott „divatguruk” ismerik a Bvlgari márkanevet, azt azonban kevesen tudják, hogy ha az alapítás történetét szeretnénk megismerni, egészen az 1800-as évekig kell visszapörgetnünk az idő rozsdás fogaskerekét.

Szenvedély minőségbe öntve

Szotiriosz Vulgarisz egy görög ezüstműves családból származott, így nem meglepő módon értékes ezüsttárgyak készítésével kereste a kenyerét. A 19. század második felében Görögország finoman fogalmazva sem volt a lehetőségek hazája, így úgy határozott, hogy szerencsét próbál, és átteszi székhelyét Olaszországba. Az elhatározást tették követték, így 1884-ben megalapította Rómában saját cégét, a Bulgari S.p.A.-t. Hamarosan megnyitott első boltja is, amely gyorsan a helyi arisztokrácia egyik legkedveltebb találkozóhelyévé avanzsált, köszönhetően az itt értékesíteni kívánt egyedi és magas minőségű ékszereknek, amelyekben a görög és római művészet finoman hangolt elegye keveredett. Ekkortól datálhatjuk, hogy a márka világhódító útja elkezdődött. A 20. század első felében a céget már Vulgarisz két fia, Kosztantino és Giorgio vezette, akik alázatos érdeklődést mutattak az értékes kövek és órák világa iránt. Az 1960-as évekre a legnagyobb filmcsillagok elengedhetetlen kiegészítőjévé váltak a Bvlgari ékszerei, Elizabeth Taylor például saját életrajzi könyvében le is írja, hogy egyszerűen fékezhetetlen szenvedéllyel szerette a cég által gyártott termékeket. A vállalat vezetői jól látták, hogy a sikeres márka titka, ha folyamatosan bővülnek és megpróbálnak további utakat keresni a divatvilág zárt ösvényein.

Bvlgari Man Wood Essence, a természet illata

Az 1980-as években robbanásszerű növekedésnek indult a cég, megalapították a kizárólag csak órák gyártásával foglalkozó Bulgari Time Neuchâtelt, ezt hamarosan követte a Bvlgari Parfums, mely az illatok létrehozásáért, azok összeállításáért felelt. 1992-ben került a boltokba első illatuk Eau Parfumée au Thé Vert elnevezéssel, majd rövid időn belül ezt további tíz parfüm követte. Mint minden egyéb területen, a siker itt is előre borítékolható volt a kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően. Ilyen „hátszéllel” egyértelmű, hogy nem lehet mellé nyúlni a Bvlgari Man Wood Essence megvásárlásakor. A parfüm alkotói jól érzékelték, hogy napjaink rohanó világában szüksége van az embereknek a természet közelségére, így a Bvlgari Man Wood Essence erős fás és citrusos jegyei igazi újdonságként illeszkednek bele a Bvlgari Man már eddig is széles kollekciójába. Az illaton azonnal felfedezhetjük a citrusfélék üde lendületét, amely – legyünk bárhol is – egy pillanat alatt a Földközi-tenger partjához repít bennünket. A benne finoman felsejlő koriander csak fokozza hatását. Tökéletes választás minden természetkedvelő férfinak.