• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Luxus a második pillantásra - Bottega Veneta


Minőség, megbízhatóság és szakértelem-a Bottega Veneta új színvonalat képvisel a luxus világában. Az alapítás, 1966 óta a Bottega Veneta a tradicionális olasz kézművesség egyik megtestesítője, amely a világ egyik vezető luxus márkájává fejlődött az évek során. A Bottega Veneta hitvallása az egyéniség és az önbizalom megjelenítése, mely egyaránt előtűnik a cég női – és férfikollekcióiban, parfümjeiben és kiegészítőiben.

A Bottega Veneta egyik különlegessége az úgynevezett intrecciato szövési technika, ami a Bottega Veneta sajátja. A finoman megmunkált bőr kockás mintázata a márka több termékén is feltűnik, ezzel is hangsúlyozva a Bottega Veneta egyéni stílusát.

Érdekesség, hogy a Bottega Veneta nem rendelkezik külön márkajelzéssel. Napjainkban szinte presztízs értékűek lettek a különböző luxusmárkák logói, melyek könnyen felismerhetővé teszik az adott márkát és egyfajta „életérzést” közvetítenek ezzel. A Bottega Veneta saját védjegy nélkül is eredményesen tört be a luxuspiacra, ezért is emlegetik a „legdiszkrétebb luxusmárkának” a Gucci Group-on belül. A Bottega Veneta 21. századi sikertörténete a Gucci Group-hoz való csatlakozással indult újra, amikor Tomas Maier német designer, a Hermés korábbi kreatív igazgatója vette át a cég vezetését. Az új tulajdonosok bővítették a termékkínálatot, így egy új Bottega Veneta férfikollekció jelent meg 2005-ben, pár évvel később, 2011-ben pedig a Bottega Veneta parfümökkel debütált a piacon. A Bottega Veneta Home elegáns lakberendezési termékei pedig olyan híres luxusszállodákban fordulnak elő, mint a St. Regis Hotel New york.A Bottega Veneta ma már több mint 100 üzlettel büszkélkedhet a világ 30 országában. Köztük hazánkban is elérhetőek már az Andrássy úton a Bottega Veneta fantasztikus
kiegészítői.

A női parfümök közül az egyik elsőrendű Bottega Veneta illat a márka nevét viselő parfüm, a Bottega Veneta by Bottega Veneta. A letisztult parfümüvegben jellegzetes esszencia rejlik, amely a hagyományos olasz hangulatot hozza el nekünk. A Bottega Veneta parfüm virágos és fás jegyei olyan összhangot jelentenek, mellyel a parfüm illata egészen az olasz vidéki városokba repít minket, ahol virágzik a leander és a jázmin. A rendkívüli parfüm illatának meghatározó eleme a pázsitfű és az indonéz pacsuli. A könnyű összetevők mellett a Bottega Veneta parfümöt a fűszeres, mély illatok, a rózsabors és a brazil paprika teszi egyedülállóvá. A Bottega Veneta parfüm üvege egyedi, Velencéből származó Murano üvegből készült, melyet egy leheletnyi bőr szalag egészít ki. Ez az érzéki elixír, a Bottega Veneta parfüm minden nő számára csodálatos ajándék lehet.