• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Aquolina, ínyencek figyelem!


Antonella Pascale neves olasz gourmand álmodta meg 2002-ben az olasz Aquolina kozmetikai céget. Az Aquolina márka nem képvisel mást, mint a visszatérést a gyermekkor örömeihez és ízeihez. Egy mesés utazás tündérországba, ahol megtalálható az öröm, optimizmus és az érzékiség. Antonella Pascale arra alapozta cégét, hogy a szépségápolási és wellness termékek, mint parfümjei is a tökéletes olasz konyha ízeit idézzék, ahogyan ő szereti.

 

 Kozmetikai termékei után 2003-ban mutatta be első illatát, a Pink Sugar parfümöt, mely azóta az eladási toplisták állandó szereplője, nem véletlenül: Jancsi és Juliska utazását idézi a mézeskalács házba, vattacukor és karamell illatjegyekkel fűszerezett parfüm az örökmozgó, vidám nők illata, mely visszaröpít a boldog gyermekkor illatorgiái közé. Egyedi, gourmand jegyei, mint a narancs, málna, karamell és édesgyökér szeretnivalóvá és boldogságot sugárzóvá teszik viselőjét. 

2006-ban jelent meg a Pink Sugar férfiaknak tervezett változata, a Blue Sugar parfüm, mely egy jól sikerült, merész illat: a citrusok frissessége mellett jelen van a vattacukor, amit a csillagánizs, koriander, tonkabab és a levendula tesz lágyan férfiassá és elegánssá. Édesszájú férfiak kötelező viselete!

A csokoládé szerelmeseinek kedveskedett az Aquolina 2006-ban megálmodott illatukkal: a már jól bevált receptet alkalmazták a Chocolovers esetében is. A csak fejjeggyel rendelkező illatban a legfinomabb jegyek alkotnak mesésen harapnivaló egyveleget. Az édes, meleg vanília mellett helyet kapott a mogyoró, koriander, bergamot, mandarin és gyöngyvirág. Érdekes módon ezek az összetevők hihetetlen csokoládé illatfelhőt varázsolnak viselőjük köré. 

A nagy sikerre való tekintettel az Aquolina újrafogalmazta a Pink Sugart, gondolva arra, hogy az eredeti illat rajongói ne csak napközben, hanem esti programjaikon is élvezhessék az édes karamell bujaságát. A Pink Sugar Sensual parfüm gyümölcsösebb és fűszeresebb elődjénél, a virágos jegyek pedig a fűszerek mellett romantikusabb jelleget kölcsönöznek az illatnak.

  

 

 Tweety, a legbájosabb illat, amit romantikus, fiatal lelkű parfümrajongóknak ajánlanak készítőik. Mesés, pumpás üvegben tálalt illat virágos-gyümölcsös jegyek özönét tartalmazza. Friss citrusok, édes bogyós gyümölcsök, lágy nőies virágok és karakteres fűszerek a friss és vidám illatok kedvelőinek kedveznek.