• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Angel Schlesser fordulatos élete


Ne tévesszen meg senkit Angel Schlesser németes vezetékneve, ugyanis a divatmágus az észak-spanyolországi Cantabriaban született. Tanulmányait először a madridi egyetem jogi karán kezdte, majd egy 180 fokos fordulattal belevágott a divat világába. Saját elmondása szerint a barátai vezették be a művészetbe, mivel a legtöbb ismerőse egy akkori mozgalom, a movida madrilena részese volt. 1983-ban lehetőséget kapott, hogy Juan Rufete, a híres spanyol designer mellett dolgozhasson és megtanulhasson mindent a divatszakmáról. 1991-ben megnyerte a „Legjobb új divattervező”-nek járó Golden T díjat.

 

Angel Schlesser karrierje elején a férfiruhák tervezésével foglalkozott, ám később inkább a női ruhatervezés felé fordult. „Számomra a női ruhák tervezése sokkal egyszerűbb. A férfi ruhák készítése nehezebb, főleg a megvalósítás és a gyártás folyamata. A női divat sokkal több szabadságot ad, több lehetőséget kínál az anyagok és a részletek terén. ” – mesélte Angel Schlesser a fashionfromspain.com-nak.

 

Az első Angel Schlesser üzlet Madridban nyílt meg 1996-ban. A márka letisztult, minimalista ruhákat dobott piacra, és nem kellett sokat várni az első parfümre sem. Angel Schlesser által készített ruhák divatosak, és abszolút nőiesek. A kollekciókban szereplő ruhák finoman kidolgozottak, és követik a modern nők igényeit. Stílusa mindig követi az aktuális divatot, amely az elegáns és kifinomult ízlésű hölgyek kedvencévé vált. Angel Schlesser a tervezés előtt elmerül gondolataiban, figyeli a környezetét, a körülötte élő embereket, így tud mindig hordható, könnyű előkelőséget sugárzó ruhákat tervezni. Az Angel Schlesser trend a mindennapokban is felvehető, egyszerű ruhákat kínálja.

 

2000-ben mutatták be az Angel Schlesser Femme for woman parfümöt. Ez a friss, légies parfüm bőven tartalmaz virágos összetevőket, és egy különleges jázminos hozzávalót, amely még sugárzóbbá teszi a parfümöt. Az illatanyag tartalmaz még citrusféléket és egy csipetnyi fűszeres adalékot is. Az Essential Femme by Angel Schlesser parfüm is hasonló alkotóelemeket tartalmaz, mint elődje. A formájában is minimalista trendet követő parfüm inkább a gyümölcsös illatokra koncentrál. A parfüm szívét azonban a rózsa, a viola és a frézia kellemes találkozása alkotja.

Az Angel Schlesser Homme by Angel Schlesser férfi parfüm az elegáns urakra koncentrál. Ugyanaz a Thierry Wasser tervezte az illatot, aki már az Angel Schlesser Femme for woman parfümnél segédkezett a mesternek. Az Angel Schlesser Homme parfüm természetes anyagokat tartalmaz; a szantálfa, a rizs, a fahéj és a gyömbér mind szerepet játszanak a parfüm kellemes illatában.

Az Esprit de Gingembre by Angel Schlesser férfi parfüm 2007-ben került a boltokba, és elődjéhez képest inkább egy fűszeresebb illatot hordoz magában. A cédrusfa és a bourbon paprika találkozása teszi az Esprit de Gingembre by Angel Schlesser parfümöt a határozott férfiak parfümévé.