• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Agent Provocateur


A szexi fehérneműiről elhíresült Agent Provocateur márkát a cipőtervező Vivienne Westwood fia, Joseph Corré és Serena Reese alapította 1994-ben. Nevéhez hűen, az Agent Provocateur szakított a brit prüdéria írott és íratlan szabályaival, és középpontjában a vágykeltést állította. Provokatív reklámjaikat újra és újra betiltják, talán épp ennek köszönhető, hogy a sztárok sorban állnak a divatház kapuja előtt, hogy szerepelhessenek reklámkampányaikban.

2000 óta parfümöket is gyártanak, amelyek akárcsak fehérneműik, csábításra lettek tervezve. Első illata, a divatház nevét viselő Agent Provocateur parfüm a márka védjegy illatává vált. A modern, mégis klasszikus Agent Provocatuer-t az indiai sáfrány, az orosz koriander, az egyiptomi jázmin és a vetiver varázsolják intenzív, animális erővel bíró provokatív parfümmé. Az Agent Provocateur Eau Emotienelle az eredeti könnyebb változata.

Az aldehides jegyeken alapuló Maitresse ellenállhatatlan titkos fegyvere a szerelmes nőnek, nem annyira szemtelen, mint az Agent Provocateur, de legalább annyira szexi. Varázserejét a fehér lótusz szirmoknak, a fehér ylang-ylangnak, az ibolyának, az osmanthusznak, a jázminnak, a rózsának, és a bázisjegyekben megbújó púderes-fás jegyeknek köszönheti.

A legintimebb fantáziákból merítő Strip parfüm fő alkotójegyei az afrodiziákumként ható ylang-ylang, a nemes írisz és a fűszeres geránium. Az érzékiséggel átitatott virágcsokrot az ámbra melegsége teszi teljessé.

Az Agent Provocateur legújabb 2011-es alkotása a L’Agent, amely titokzatosabb és erőteljesebb illat, mint elődei. A parfüm a határozott, karakteres nőknek készült, akik nem félnek kimondani, hogy mit akarnak. A hipnotikus erejű L’Agent mágikus, orientális virágokra, meleg ámbára és a pézsma erotikus illatára épül.