• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Provokáció mesterfokon; Agent Prococateur


Pimasz, szexi, merész. Ezzel a három kifejezéssel lehet leginkább jellemezni az Agent Provocateur fehérneműit. Az angol Agent Provocateur 1994-ben született meg Londonban. A céget Joseph Corré alapította, kinek édesanyja a divatvilág egyik nagyasszonya, Vivienne Westwood. A híres divattervezőnő fiának stílusa kreatív, egyben lázadó is, így az általa tervezett Agent Provocateur fehérneműk és hálóingek az igazán vadóc 21. századi hölgyeket képviselik.

A márka már nevében utal a termékek vadságára és provokatív mivoltára. Az Agent Provocateur ki nem mondott célja, hogy a britek hűvösségét és híres prűdségét egy kicsit megbolygassa. Az Agent Provocateur parfümök, kiegészítők és különleges fehérneműk gyártásával igyekszik kihozni minden nőből a vadmacskát. A vágykeltés, az ösztönök felébresztése az, ami az Agent Provocateur hitvallásának tekinthető. Az Agent Provocateur reklámjai a megbotránkoztatást mesterien adják elő, ezért is előszeretettel szerepelnek olyan sztárok is a márka reklámjaiban, mint Kate Moss, Paris Hilton vagy Kylie Minogue. Lassan tíz éves működése óta az Agent Provocateur a világ összes pontján árulja csábító fehérneműit.London után Párizsban, Bécsben, Berlinben és a világ legtöbb nagyvárosában helyet kaptak az Agent Provocateur varázslatos üzletei.

Az Agent Provocateur által piacra dobott parfümök vonzóak és egyben magabiztosságot sugároznak. Az Agent Provocateur Eau Emotionelle női parfüm páratlan illatát a magnólia és lágy jázmin együttesének köszönheti. A parfüm fő illatvonalában a fehér tea és az ylang-ylang tűnik fel. Az Agent Provocateur Eau Emotionelle parfüm a bőrre fújva kellemes és magával ragadó érzéseket szabadít fel bennünk, amelyről a koriander, a vetiver és az egzotikus osmanthus vegyülete gondoskodik. A parfümüveg az igazi nőiességet képviseli finom rózsaszín színével, hiszen az Agent Provocateur Eau Emotionelle parfüm a nőiességüket teljesen átélő hölgyeknek készült. Az Agent Provocateur Eau Emotionelle parfüm egy vadító illat, amelybe egy csepp romantika is megtalálható.

A márka általunk kínált másik különlegessége, az Agent Provocateur L’Agent elegáns parfüm az érzékiséget és a vágyakozást testesíti meg. A parfüm illata a tubarózsa és a szantálfa esszenciájából épül fel, melyekhez tökéletesen illeszkedik a mirha és a pézsma duója. Az Agent Provocateur L’Agent női parfüm az erotikus és fülledt éjszakákra tökéletes, amikor érzékeink elvarázsolnak minket. A bájos jázmin és a Bourbon gólyaorr szokatlan párosával az Agent Provocateur L’Agent parfüm az új titkos fegyver a férfiak meghódításához.