• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Üdvözöljük a bio parfümök világában!


A francia Acorelle nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy termékein keresztül hatékonyságot, természetességet és harmóniát közvetítsen vásárlói felé. A 2005-ben alapított Acorelle igazi 21. századi kozmetikai cég, ugyanis fő alapanyagként a természetben megtalálható anyagokat használja. A környezet és a szervezet tiszteletben tartása az egyik legfontosabb az Acorelle számára, ezért minden kozmetikum előállításakor nagy gondot fordít arra, hogy organikus és természetes anyagok kerüljenek a tégelyekbe és a parfümökbe. Míg a legtöbb népszerű kozmetikai márka sok kémiai összetevőt alkalmaz, az Acorelle innovatív eljárásaival igyekszik a lehető legtöbb természetességet belecsempészni termékeibe.

Az Acorelle parfümök megalkotásánál az olfactológia tudományos alapjaira támaszkodnak a készítők. Ez az aromterápia egyik ágazatát jelenti, amely az illóolajok emberi agyra gyakorolt hatását kutatja és használja fel. Az Acorelle Chypre Essentiel női parfüm finom érzékiséget lop életünkbe a muskátli és a pacsuli esszenciájának keverékével. A geránium illóolaj és a balzsamos szuhar teszi az Acorelle Chypre Essentiel parfümöt kellemesen nyugtató illattá, mely 100 %-ban a természetből fakad.

A vanília eredeti illatát hozza el nekünk az Acorelle Vanille Ambrée női parfüm. Egy csepp mandula, egy leheletnyi borostyánkő és a finom mimóza együttesével biztosítja számunkra az Acorelle Vanille Ambrée parfüm a jólét és a biztonság érzését.

Az Acorelle Jardin Des Thés parfüm a zöld tea frissességével nyugat, mesterséges színezék és vegyi anyagok hozzáadása nélkül. Az Acorelle Jardin Thés parfüm egy üdítő permet, amely kiegyensúlyoz és jó közérzetet biztosít.

Az Acorelle kozmetikumok létrehozásakor is az újítás a meghatározó irányvonal, valamint a bőr érzékenységének figyelembe vétele. Az Acorelle által piacra dobott gyanták a természetes eredetű bio nádcukorból készültek, amelyek a precízen megtervezett applikátor segítségével könnyen használhatóak a kényesebb felületeken is. Az Acorelle Ylang-Ylang és Nádcukor gyanta hatékonnyá és gyengéddé teszi a szőrtelenítést.