• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az Acca Kappa három titka


 

Az olasz H. Krull & Co. társaság által útjára indított Acca Kappa márka már 1869 óta folyamatosan jelen van a piacon. Az üzlet akkoriban inkább a kozmetikai kellékekre fókuszált, így hajkeféket és fogkeféket csináltak. Az Acca Kappa hamarosan Erzsébet angol királynő és a királyi család hivatalos ellátójává vált. A több, mint száz éves töretlen siker titka mindössze három dolog: letisztult design, magas minőségű termékek és válogatott természetes összetevők. Az Acca Kappa az egyszerűségre törekszik, azonban ez az egyszerűség kiváló minőségű termékek előállításával és a jó léttel függ össze. Az Acca Kappa, olasz gyökerekhez híven, családi vállalkozás, melynek jelenlegi elnöke Elisa Gera, aki Hermann Krull, az Acca Kappa alapítójának ük-ük unokája.

„Az ük-ük nagyapám 1869-ben alapította az Acca Kappa márkát. Ma, négy generációval később, büszke vagyok rá, hogy követhetem az általa megkezdett utat, mint az Acca Kappa elnöke és folytathatom a családi hagyományt, mely a minőség, az egyszerűség és a luxus fogalmát vegyíti, amit a világ Acca Kappa-ként ismer.” – nyilatkozta egyszer Elisa Gera.

Később az Acca Kappa számos új termék készítésével kezdett foglalkozni. A hajápolás mellett figyelmet fordított a kozmetikai termékek, tusfürdők, ajakbalzsamok, testápolók, szappanok és parfümök előállítására is. A márka különösen odafigyel a természetes hozzávalók használatára, így a méz, az élesztő és a búzacsíra is az összetevők között szerepel. Ez a környezettudatos hozzáállás is segített az Acca Kappának abban, hogy világszínvonalú márka legyen.

Az Acca Kappa a 90-es évek elején kezdett el foglalkozni a parfümökkel. 1997-ben jött be a Muschio Bianco parfüm, mely illat - unisex mivoltából fakadóan - tán a legtöbb kiegészítő termékkel rendelkezik. 2003-ban pedig az első női, a Calycanthus by Acca Kappa, a Calycanthus fűszercserje illatos virágaiból készült különleges parfüm, mely az Acca Kappától megszokott minőséget adja.

Egy évre rá megérkezett a Glicine by Acca Kappa, mely újra a hölgyeket célozta meg. A Glicine parfüm összetevői között találjuk a szantálfát és a lilaakácot, melyek elegye friss finom parfümöt varázsol. Ugyanebben az évben jelent meg az Acca Kappa Hibiscus női parfüm, a hibiszkus esszciáját magában hordozó kellemes illatú parfüm. A parfümök világában is sikeresen helyt álló Acca Kappa minőségi parfümjei mind a férfiak, mind a nők számára a luxus és a jólét érzését biztosítják. A 2005-ben bevezetett 1869 for him férfi parfüm nevében az alapító évre utal. A parfüm könnyű illata, melyből nem hiányozhattak a természet által adott anyagok, garantálja a szokásos Acca Kappa minőséget. Az Acca Kappa mind a testápolás, a hajápolás és a parfümkészítés terén is bizonyított vásárlóinak, mely biztosította helyét a világpiacon.