• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az olaszok büszkesége;Prada


Az olasz Prada a világ egyik leghíresebb divatmárkája. A Milánóból indult divatház mára több száz üzletet tudhat magáénak szerte a világon. A Prada neve egyet jelent a luxussal, a kiváló anyagokból készült ruhákkal, táskákkal, parfümökkel és kiegészítőkkel. A márka alapítói a Prada testvérek, akik 1913-ban kezdték el gyártani elsősorban bőrből készült ruháikat. Érdekesség, hogy a fiúk nem szívesen engedték, hogy a család hölgytagjai részt vegyenek az üzlet irányításában, később, az ötvenes évektől kezdve mégis a nők vették át az irányítást. Ezután az egyik testvér lánya, Miuccia Prada vezette a divatházat.

A klasszikusan elegáns ruhák a Prada sajátjai. Színek használata terén a Prada tradicionálisnak mondhatóm, hiszen kerüli a feltűnő neon vagy tarka színeke, inkább a fekete, a barna, a szürke, a zöld és a krémszínek dominálnak kollekcióikban. A Prada
által alkotott parfümök manapság a legnépszerűbb parfümök közé tartoznak jellegzetes üvegeikkel és a régi időket felelevenítő szórófejekkel. Ilyen parfüm például a Prada Amber Tendre Deluxe, amely üvegének szórófeje a sanzonénekesnők által használt parfümökre emlékeztet. A parfüm frissítő, picit édes illatában a neroli és a bergamott érvényesül, melyeket a mandarin, a citrom és a szilva gyümölcsös illatok hatnak át. A cédrus és a pacsuli aromás illatai teszik különlegessé az Amber Tendre Deluxe női parfümöt.

A Prada több hasonló parfümöt mutatott be, így az előző illathoz igazodva a Prada Amber Tendre összetevőiben nem sokban tér el az Amber Tendre Deluxe parfümétől. Ami mégis egyedibbé teszi a Prada Amber Tendre parfümöt az a vetiver és a gyantaszerű illatot magában hordozó benzoin vegyülete, amely még markánsabbá teszi a parfümöt. A Prada Amber Tendre testápoló, és tusfürdőután apró zsebparfümként is megjelent, hogy az összes női táskában helyet kapjon. A Prada Candy parfüm a márka legújabb kifinomult illata, melyben a pézsma, a karamell és a Prada által kedvelt benzoin hármasa érzéki elegyet hoz létre. A Prada Candy parfüm az eleganciát kedvelő hölgyeknek készült, akik tele vannak bájjal és kedvességgel. A Prada Infusion D’Iris parfüm illatában nevéhez hűen az írisz kecsessége érvényesül, kiegészülve a tömjén, a citrusos gyümölcsök, így a mandarin, a narancs frissítő kettőse,valamint a cédrus nyarat idéző esszenciájával. A Prada Infusion D’Iris testápoló és tusfürdőként is kapható.

A Prada nem felejtkezik meg az urakról sem. A Prada Amber pour Homme parfüm a sáfránnyal és a bőrrel áthatva izgalmas illatot kínál. A pacsuli és a vanília lágyabb duója ellenállhatatlanul finommá varázsolja a parfümöt. Az igényes férfiaknak deo sprayként és after shaveként is elérhető a Prada Amber pour Homme parfüm.