• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Paco Rabanne Invictus - A győztesek illata


Az idén nyolcvan éves Paco Rabanne fenekestül felfordította a divatvilágot. Tervezett ékszert a Givenchy, a Dior és a Balenciaga divatházaknak, megalkotta az első, vállaltan hordhatatlan ruhakollekciót, majd vállat vont és betört a Haute couture világába is. A spanyol származású tervező most az igazi győzteseknek alkotott új illatot.

Rabanne ruháit a kísérletezés, a kreatív anyaghasználat jellemzi: világító bőrruhák, edzett fémből készült kiegészítők, alumíniummal készült szövet, meglepő megoldások, klasszikus, mégis erőteljes vonalak jellemzik a munkáit. A dinamikus és meglepő stílusáról ismert tervező 1969 óta működig együtt a Puig parfümtársasággal és alkot fordulatokat ígérő, meghökkentő, mégis viselhető illatokat.

Paco Rabanne Invictus nevű parfümje a győzelem illata, fantázia és kőkemény napi küzdelem találkozása, csupa feszültség. A frissítő, mégis fűszeres keverékben egyszerre van jelen a győzelmet jelképező babérkoszorú friss illata és a pacsuli édessége, a grapefruit-héj játékossága és a Palo Santo aroma megfontoltsága, a tenger frissessége és az ámbra körülzáró, forró ölelése.


A parfüm arca Nick Youngquest, korábban ausztrál rögbi játékos. Az Ausztrál nemzeti liga kemény küzdelmeiben edződött Nick vezeti az Invictus Awards vetélkedőt is, amely során hét, fiatal sportoló küzd a Paco Rabanne által alapított Invictus-díjért. Ennek a versengésnek állít emléket az Invictus gondosan tervezett üvege is, amely a győztesnek járó serlegre emlékeztet.

Az Invictus egymással örök feszültséget alkotó összetevői egyszerre jelenítik meg a küzdő férfi célratörőségét és végletekig hatoló összpontosítását és a győzelemtől való függését, a dicsőségről szőtt álmait.

Határozott és feszült, mégis romantikus illatvilágának köszönhetően az Invictus ideális azoknak, akik az élet minden területén szeretnek maximálisan bizonyítani.