• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Lust – Szenvedély Németországból


Lust márkát német kozmetikumgyártók hozták létre, hogy magas minőségű és izgalmas erotikus termékeket forgalmazzanak. A termékskála ma már nagyon széles: a vágykeltő krémektől a masszázsolajokon át a különböző segédeszközökig minden megtalálható a Lust kínálatában.

Márka egyik legkeresettebb termékcsoportja a Play Instinct névre keresztelt masszázsolaj-sorozat. Ezek az olajok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek ellazlni és még jobban élvezni a partner kényeztetését.

A Play Instinct Flowers avokádó és zöldséges olajokkal készül, hogy táplálja a bőrt és selymesebbé tegye az érintést. Kellemes, visszafogott ylang-ylang illata órákon át érezhető, így igazán hosszan tartó élménnyé teszi az együtt töltött perceket.

Play Instinc Fresh mandula és jojoba olajjal kényeztet, az illata pedig energetizál és feltölt egy fárasztó nap után. A Play Instinct Fruits egy vidám, pikáns, gyümölcsös élmény, ápoló növényi olajaival ápolja a bőrt és segít még jobban átélni az érintések okozta örömet.


A Womanizer nevű parfüm az egyik legkeresettebb termék a férfi feromonos parfümök piacán. Magas feromon-tartalmának köszönhetően észrevétlenül babonázza meg a másik nem érzkéeit, míg semleges illata miatt egész nap, akár a szokásos parfümünkkel együtt is viselhető.