• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Gucci by Gucci Sport – A modern férfi illata


A méltán neves Gucci divatház 1976 óta egészíti ki ruhakollekcióját parfümökkel is. Legelső illatuk egy férfiaknak szánt darab, az ikonikus Gucci Pour Homme volt, melyet napjainkig még 24 másik parfüm követett, többek között olyan időtálló darabokkal, mint a Gucci Rush, a Gucci eau de Parfum II vagy a Flora by Gucci. Az olasz bőrdíszműves mester divatháza így végleg a parfümgyártás egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát. A tervező mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ne csak a hölgyek számára kínáljanak parfümöket, hanem a férfiak által egyre növekvő igényt is próbálják kielégíteni, ennek köszönhetően 2010-ben is újabb Gucci illattal gazdagodhat a férfiak illattára.

 

 

A legújabb darab a Gucci Sport fás-aromás illatcsaládba tartozik, a manapság közkedvelt friss, zöld, természetes vonalat követi, amit a parfüm külsejével és zöld színével is hangsúlyozni kívántak. Markáns, letisztult üveg, erőteljes kupak, amin a megszokott Gucci kengyel található.

A Gucci by Gucci Sport a citrusok frissességével indít, a grapefruit, a mandarin és a ciprus lágy karaktert, és fanyarságot ad az illatnak. A kardamom a füge és a borókabogyó gyümölcsösségét fűszerezi meg, míg az alapok, mint a vetiver, ambretta és a pacsuli ad mélységet és markáns jelleget ennek az ízig-vérig férfias parfümnek. Annak ellenére, hogy a megnevezése alapján inkább sportos illatnak szánták, nem csak az aktív férfiak kedvence lehet, mivel e fás-aromás jegyek olyan harmonikus kompozíciót alkotnak, hogy elegánsabb alkalmakra is kiválóan használható!