• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Ferrari, egy parfüm az autók szerelmeseinek


A legnagyobb presztízzsel rendelkező versenyautó márka, a Ferrari emblematikus logója, a sárga alapon ugró fekete ló minden férfi szívét megdobogtatja, hiszen a Ferrari és a száguldás fogalma mára már egybeforrt. A Ferrari márka születése Enzo Ferrari nevéhez köthető, aki 1929-ben alapította a Ferrari versenyistállót, ami ekkor még csak versenyautókat gyártott. 1947-ig kellett várni, míg kigördült az istállóból az első közúti autójuk, mely azonnal kultuszautó lett a fiatal milliomosok körében.

A Ferrari népszerűségét a formatervezett belsőnek is köszönheti, valamint annak, hogy a kis szériában gyártott autókat igen nehéz volt megszerezni. Niki Lauda, Michael Schumacher és Kimi Raikönnen tették le a voksukat a Ferrari mellett, így nem meglepő, hogy a Ferrari kihasználva népszerűségét megalkotta a lendületes parfüm kollekcióját.

 

Tűzpiros Ferrari, ki ne vágyna rá? 1996-ban indította a Ferrari parfümcégét, melynek első darabja mindazt nyújtja, amit egy Ferraritól elvárhatunk. A Ferrari by Ferrari parfüm lelke az érzéki és figyelemfelkeltő pacsuli, mely mellett a fás jegyek a szeder zamatával lendületet és stílust kölcsönöznek a parfümnek.

1999: a Ferrari Black parfüm megjelenésének éve. A parfümrajongó férfiak szerint a legjobb Ferrari illat, mely klasszikus aromás-fougere jegyeivel a stílusos és markáns illatok kedvelőinek kedvez. A szilva, az alma és a vanília erőteljesen édes jegyei mellett a jázmin és a fűszerek kapnak nagyobb szerepet, így a Ferrari Black igazi ínyenc illatfelhőt von viselője köré.

A Ferrari Extreme igazi felfrissülést ígér: a kardamom fanyar és erőteljes illatát a mogyoró és cédrus különleges akkordja élénkíti fel, a szegfű izgalmas jegye pedig szinte kirobban a kompozícióból.

F1, azaz Ferrari No1. Nem túlzás azt állítani, hogy a Forma 1 szerelmeseinek kötelező illata a Ferrari F1. A férfiasan klasszikus fás jegyekben gazdag illat szinte elénk varázsolja azt a légkört, melyet a versenyistálló körüli férfias erő jelent. A friss citrusos jegyek indulása után a mogyoró és jázmin aromája bontakozik ki, melyet a fás jegyek alapoznak meg.

2009-ben olyan parfümöt ajánlottak a férfiaknak, ami mindazt képviseli, amitől a Ferrari kitűnik a tömegből: stílus, minőség és egyediség. A Ferrari Uomo-ban a kiemelt aromák gazdag és élénk harmóniája mutatja be az parfümöt, ahogy egyedülálló és szokatlan az illat első pillanatától fogva. A klasszikus sportautók formáját idéző megjelenés méltóképp vezeti fel az illatot, melyben a bőr stílusos jegyét a fűszerek és a cédrus élénkíti meg. Időtálló és nagyvilági illat, melyhez deo spray és deo stift is vásárolható.

Racing: verseny az illatjegyek között is. A Racing gyors, és pezsgő illata szexi, modern és lendületes. A fanyar és fűszeres kezdés után a kasmírfa bőrre simuló illatát a labdanum és benzoin mélyen érzéki jegye pezsdíti fel. Fiatalos és örökmozgó férfiak illata.