• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Lady Million Eau My Gold: Lázadó tavasz gyémánt üvegcsében


Kislányos finomság és vad csábítás, gyöngéd, ápoló ölelés és dinamikus frissesség a mindennapok forgatagában: Paco Rabanne Lady Million sorozatának parfümjeiről biztosan állíthatjuk, az összes női szeszélyt sikerül palackba zárni, méghozzá nem is akármilyenbe.

A spanyol származású Paco Rabanne több mint 10 évig küzdött, míg 1966-ban bemutathatta első saját kollekcióját. Ruhái a meglepő, „Hordhatatlanok” címet viselték, és Rabanne olyan különleges anyagokat használt hozzájuk, mint az műanyag vagy az alumínium. A sorozat bemutatása alapjaiban forgatta fel a francia divatvilágot és örök hírnevet szerzett Rabanne-nak, aki ettől kezdve olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Audrey Hepburn vagy Elizabeth Taylor.

Lady Million nevű illatával a Paco Rabanne márka ismét különlegeset alkotott. A gyémánt alakú palack finom, aranyos ragyogása megtestesíti a titkos női vágyakat, a parfüm rafinált összetevői pedig a legszeszélyesebb kívánságokat is teljesítik.

Az eredeti illat sikerén felbuzdulva született meg a Lady Million Eau My Gold, amely az eredeti parfüm még kifinomultabb és még elegánsabb változata: a dekoratív, gyémánt alakú fedél alatt koktélos pohárra emlékeztető üvegcsében lapul a csábító, aranyszínű varázsszer. A parfüm reklámarca Hana Jirickova cseh topmodell, aki csillogó és szeszélyes világba vezet. A Lady Million Eau My Gold rózsaszín grapefruit, mangó és narancsvirág illata tűzzel és játékossággal ajándékozza meg a viselőjét, míg az ibolya könnyed nőiességet kölcsönöz az illatnak. A játékos, mégis megszelídített parfümnek a cédrus és a pézsma ad lágy, ápoló alapot.