• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az Ország Illata – 2018 legjobb új parfümjei


Női parfüm kategóriában a Bvlgari Omnia Pink Sapphire, férfi parfüm kategóriában pedig a Paco Rabanne Invictus Aqua 2018 nyerte el a legjobb új parfüm díját Az Ország Illata magyarországi szavazáson, ahol a közönség mellett több webáruház közösen választotta meg hazánk legnépszerűbb illatait. Ezeket mutatjuk most be!

Kesernyés csoda – Bvlgari Omnia Pink Sapphire

A Bvlgari márka 1884 óta hódít világszerte – a céget a görög származású Sotirios Voulgaris alapította Olaszországban, ahol Sotirio Bulgariként ismerték. A vezetéknevében csak egy betűt cseréltek ki, az U-t a V váltotta, ezzel emléket állítva a latin gyökereknek: így jött létre a Bvlgari. A cég egy évszázadon keresztül családi vállalkozásként működött, több generációnak munkát adva, 2011-ben viszont eladták a többségi tulajdonrészt az LVMH csoportnak. Sotirio Bulgari ékszerész volt, nem véletlen, hogy az illatok mellett a parfümök üvegcséi is világsikert arattak. A 2018 legjobb új parfümjének választott Bvlgari Omnia Pink Sapphire-ra is elég ránézni, hogy tudjuk, mestermunkáról van szó. Persze a szavazást nem emiatt nyerte meg, inkább az üveg által bezárt tartalomnak köszönhetően. Alberto Morillas alkotása egy gyümölcsös-virágos női illat, amelynek fejjegyei a grapefruit, a pomelo és a rózsabors, a szívben az egzotikus tiaré virág és a hawaii rózsa néven is ismert frangipáni találkozik, az alapot pedig a pézsma és a vanília alkotja. Kissé kesernyés, ez azonban előnyére válik viseléskor. Leginkább nappali használatra ajánlják meleg időben.

Magabiztosság és karizma – Paco Rabanne Invictus Aqua 2018         

Legyőzhetetlen – ezt jelenti magyarra fordítva az Invictus elnevezés. A Paco Rabanne Invictus Aqua 2018 az egyik legfrissebb alkotása a Franciaországban felnőtt spanyol divattervezőről nevét kapó márkának. Fás-vizes illat, amely a mindennapi viselethez tökéletes. Méltó darabja a 1 Million által világhírre szert tevő cég portfóliójának. A fejjegyek között a grapefruit és a lila levél harmonizál, a szívben a fás és tengeri tónusokat az ibolya és az illata mellett bíbor-vöröses-barnás színéről ismert paliszander rózsafa egészíti ki, az alap pedig az ámbra és a borostyán jegyeivel teszi teljessé a hatást. Egy olyan férfi parfüm, amely illeszkedik a divatvilág fenegyerekének tartott Paco Rabanne szellemiségéhez, és annyira modern, hogy magabiztosságot, karizmát ad viselőjének. Nem csoda, ha a magyar parfümvásárlók a legjobb 2018-as illatnak választották meg, rászolgált a bizalomra. Itt is legyőzhetetlen volt.