• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Valentino Donna


Valentino legújabb parfümkreációja, a Donna érzéki illatfelhőbe burkolja a női eleganciát, törékenységet és őszinteséget.

 A méltán híres Valentino divatház atyja, az olasz származású Valentino Garavani már fiatalon foglalkoztatta a művészetek világa, ezért 17 évesen Párizsba költözött, hogy a divat nagyjaitól tanulhasson. 1959-ben visszatért Rómába, és onnantól kezdve karrierje szárnyalni kezdett. A Valentino által alkotott ruhaköltemények nőiességet, eleganciát és kifinomultságot sugároznak, nem véletlen tehát, hogy a legszebb színésznők és énekesnők előszeretettel öltötték és öltik magukra a páratlan szépségű darabokat. A Valentino illatok magukban hordozzák a ruhái által is képviselt egyedi, nőies stílust, ami által a parfüm viselői úgy érezhetik, hogy egy valódi Valentino ruhában pompáznak.

                                      

Legújabb illata a Donna, megőrzi a Valentino parfümök nőies stílusát, mégis egy sokkal intenzívebb illatélményt nyújt. Készítői, Sonia Constant és Antoine Maisondieu egy klasszikus, de mégis élénk illatot álmodtak meg, ami légiesen könnyű, egyedi és érzéki, olyan mintha mindig is létezett volna. Az előkelő parfüm alapjegyében a bőr intenzív illata keveredik a vanília és pacsuli aromájával, ezáltal megfoghatatlan érzékiséget sugározva. A szív jegyében a rózsa és írisz, a fej jegyében pedig a lime bársonyos harmóniája érvényesül és teszi ellenállhatatlanná az illat minden cseppjét.
Donna arca nem más, mint a bájos Àstrid Bergès-Frisbey katalán származású színésznő és modell. Àstrid megtestesíti a független, határozott nőt, aki mindemellett romantikus és törékeny is tud lenni, vagyis egyénisége méltó módon képviseli a parfüm sokoldalú jellegét.
Donna tehát üvegbe zárja az időtlen eleganciát, a múlt és jelen elegyét mindezt úgy, hogy tökéletes harmóniát kölcsönöz minden nő számára.