• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Luna Rossa Sport - A Prada új illata


Egy illat, amely tükrözi az ember és a természet erőinek összecsapását, a harc és a küzdelem kiteljesedését. A vitorlázás szenvedélye, a tiszta, vég nélküli víz hangulata mind rányomta a bélyegét a Prada kreációjára.

A 90-es évek végén a Prada igazgatója és a világ egyik leghíresebb yacht tervezője megalapították a Luna Rossa csapatot, amely benevezett a világ legkiemelkedőbb vitorlásversenyére, az Amerikai Kupára. A csapat előtt való tisztelgés gyanánt készültek a divatház ugyanolyan elnevezésű parfümjei, melyek közül a Sport változat 2015. májusában debütált.

 A Prada divatház több mint 100 éve áll fenn, Milánóban alapították a Prada testvérek, akik hitvallásuk szerint nem akartak az üzlet közelébe nőt engedni. A sors fintora, hogy mégis női leszármazottaik vitték tovább a márkát, a jelenlegi kreatív igazgató név szerint Miuccia Prada, aki a mai napig férjével kettesben vezeti a divatházat.

A Luna Rossa Sport arca nem mást, mint Tim Schumacher, aki a kampány keretében a higgadt és felkészült sportolót testesíti meg a verseny előtti pillanatokban.  A fiatal német modell nem csak a kamera előtt, de kifutón is vonult már a Prada felkérésére.

 Az aromás jellegű illat a gyömbér és boróka érzettel kezdve vezet át a levendula intenzív esszenciáján keresztül a tonkabab és vanília jegyeivel ízesített végkifejlettbe. Az üveg és a csomagolás is a vitorlás letisztult és innovatív felületeit jeleníti meg: a fém és az üveg találkozása, az erőteljes piros lüktető hatása mind a sportág és űzői felfokozott hangulatát kelti életre.

A Luna Rossa Sport viselői az elhivatott, kitartó férfiak, akik nem félnek a kihívásoktól, véghezviszik azt, amit elképzeltek. Legyen az illető vitorlázó, sportoló, a sportok szerelmese vagy a hétköznapok hőse, az illat és az érzés ugyanaz: teljesíteni kell a kitűzött célt tűzön, vízen át.