• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Perry Ellis


Perry Ellis 1940-ben született a virginiai Portsmouth-ban. A kis Perry Ellis élte 50-es évek amerikai középosztályának önfeledt életét. A középiskola elvégzése után Perry Ellis a New York Egyetemen fejezte be tanulmányait kereskedelmi szakon. Hogyan került mégis Perry Ellis neve a divattervezők köré? Az ambiciózus fiatal jókor volt jó helyen. Egy bevásárlóközpontban kezdett dolgozni, és kitartó munkájának eredményeképp John Meyer divatcégéhez került New Yorkba. Perry Ellis 1976-ban már saját kollekcióval állt elő, amely a Portfolio nevet kapta és nőknek készült sportruhákat vonultatott fel. Ugyan Perry Ellis nem tudott szépen rajzolni, hiszen az egyetemen még más szakma érdekelte, de tudta, hogyan működik az üzleti élet, temérdek újító ötlete volt, amelyek meghozták számára a megérdemelt sikert. 1978-ban saját divatházat alapított, amely letisztult és kényelmes női sportruházat árult.

Később, mint a Perry Ellis divatház irányítója és tulajdonosa, úgy döntött, férfiak számára is készít ruhákat. A Perry Ellis tervezte öltönyök és nadrágok modern - klasszikus megjelenésűek, finom anyagból készülő, elegáns öltözékek. Lépésről lépésre haladva Perry Ellis cipőket, kiegészítőket és parfümöket kezdett el gyártani. Az 1980-as évekre a Perry Ellis divatház sikert sikerre halmozott. Egymást követték a női és férfi kollekciók, a cégnek egyre több munkatársra lett szüksége. Perry Ellis nagy gondot fordított arra, hogy ruhái elérhető áron kerüljenek a boltokba, hogy az amerikai középréteg is megengedhesse magának a márkás ruhákat. 1986-ra Perry Ellis vagyona elérte a 250 millió dollárt. Az 1986-as év azonban szerencsétlennek bizonyult mivel egy vírusos megbetegedés miatt Perry Ellis igen fiatalon, 46 évesen elhunyt.

Az általa életre hívott ruhák és parfümök azonban tovább élnek Perry Ellis neve alatt. A tervező mondta egyszer: „Sose félj kockáztatni, és sose viseld a ruháidat túl komolyan.” A 21. században a Perry Ellis divatház olyan designerekkel dolgozott együtt, mint Marc Jacobs vagy Tom Ford. Perry Ellis fantasztikus ruhái mellett parfümökkel is foglalkozott,így több illat a mai napig kapható Perry Ellis logojával ellátva. A 360° for Men parfüm impozáns üvege első látásra ígéretesnek tűnik. A sejtelmes kék színű parfüm üveg frissességet és finom fűszeres illatot áraszt. A citrom és a bergamott kettős aromája páratlan elegyet alkot a parfüm fás illatjegyeivel. A 360° for Men parfüm levendula kivonata lágyítja az erős férfias hatást, hiszen a legerősebb férfi is képes elérzékenyülni néha.

Perry Ellis 360° for women parfümje citrusos illatával igéző hatású, a mandarin és a dinnye gondoskodik a gyümölcsös illatokról. Szantálfa, gyöngyvirág és lótusz egyaránt megjelenik ebben a páratlan illatú parfümben. A 360° for women parfüm illatában kiválóan illeszkedik férfi párjához.