• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Justin Bieber - illatok popritmusban


Justin Drew Bieber mindössze 14 éves volt, amikor Scooter Braun menedzser felfedezte magának a Youtube-nevű videó-megosztó oldalon. Egy évvel később jelent meg a One Time című kislemeze, majd a One Time című album. A két lemez a világ slágerlistáinak az élén landolt.

Bieber karrierje során számos díjat nyert, ma pedig már ő az egyik legnépszerűbb előadó a fiatalok körében. Bár az internetes oldalakon számos támadás éri, az ifjú énekes dalait még mindig a legnépszerűbbek között tartják számon.

Justin Bieber első illata, a Girlfriend igazi fiatalos, lányos, flörtölős parfüm. Kellemes mandarin és édeskés fekete ribizli illat teszi játékossá, míg a rózsaszín frézia és a csillagjázmin lágy nőiességet, a vanília, az orchidea és a pézsma pedig melegséget kölcsönöz az illatnak.


Someday energikus és játékos illat, mandarinnal, körével és erdei gyümölcsökkel. A Girlfriendhez hasonlóan ez a parfüm is bővelkedik a nőies jegyekben: jázmin és lágy, fehér virágok teszik finomabbá a harsány gyümölcsösséget. A vanília és a pézsma az egész napos gondoskodó ölelés érzetét adja – így akár ajándéknak is kiváló.