• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Nina Ricci L’Extase - Engedd szabadjára a fantáziád!


Új illat, új generáció a Nina Ricci parfümkollekciójában. A L’Extase minden, ami a nő maga: érzéki és szabad, igazi francia eleganciával társulva.

 

Az olasz születésű, ám később tipikus francia nővé váló Nina Ricci házassága után Párizsban alakította ki otthonát és később fiával együtt alapította divatházát. Coco Chanellel és társaival ellentétben nem a „Garçonne” vonalat erősítette, hanem igazi nőies, romantikus stílusú ruhákat tervezett. A 40’-es évek végén Robert Ricci elindította L’air du temps nevű parfüm kreációját, ami galamb formájú üvegével a kor egyik kedvencévé vált. A szóbeszéd szerint minden másodpercben eladtak az illatból egyet a világon.

A töretlen siker maradt, ma is a legnépszerűbb parfümök közé tartoznak a Nina Ricci illatok. Most azonban valami új dolog vette kezdetét, hiszen a L’Extase Francis Kurkdijan első alkotása a márka számára. Nemzetközi sikerei és elismerései biztos garanciát nyújtanak, hiszen már 15 éves kora óta jelen van a szakmában.

A L’Extase megtestesíti a szenvedélyes, vágyakkal teli női mivoltot, annak legtitkosabb vágyait és természetét. Az első benyomás a tiszta rózsaillat, amely enyhe rózsaborssal vegyül, majd utána a határozott pézsmaillat társul a cédrus természetességével és simogatásával.

Az új kreáció arca nem más, mint Laetitia Casta francia modell és színésznő, korábbi Victoria’s Secret Angyal. Róla mintázták a nemzeti szimbólum, Marianne mellszobrát, nem is lehet tagadni, hogy ő az igazi francia, független nő megtestesítője.

A L’Extase nem más hát, mint az egyéniség, erő, szenvedély és természetes elegancia társulása egy üvegcsébe zárva, ami minden nőben benne rejlik és sajátjának mondhatja.