• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A legnagyobb dobások 2018-ban


Melyek voltak a legjobb illatok 2018-ban? A kérdésre egyáltalán nem könnyű a válasz, hiszen a világmárkák és a kisebb parfümgyártók is igencsak kitettek magukért. Összeszedtük a saját orrunk számára legkellemesebb új termékeket.

A legnagyobb dobások 2018-ban a hölgyeknek

A Carolina Herrera Good Girl egyszerre jeleníti meg a világosat és a sötétet, a jó és a rossz kislányt. Elegáns és szellemes, komoly és szeszélyes. Egy üdítő, komplex illat 2018-ból, amit a jázmin, a kakaó, a tonka, a mandula épít fel.  Korosztálytól függetlenül minden hölgynek ajánljuk, ha az igazi nőiességet szeretnék egy illatban magukon tudni.

Érdemes a hideg napokon felidézni a nyár egyik legjobb illatát, ami nem más, mint a Bvlgari Omnia Pink Sapphire. A fesztiválok parfümjének is nevezik, nem véletlenül: egyszerre laza, fiatalos, szabad, ráadásul a legnagyobb kánikulában is könnyed marad. Minderről az édeskés vanília és a pézsma fás jegyei gondoskodnak.

 A Dior 2018-ban sem maradt adós egy tökéletes illattal: a Dior Joy egy játékos parfüm, ami nemcsak kelti a boldogság illúzióját, hanem meg is valósítja azt virágos-fás illatával. Mindennapi viseletre ajánljuk öntudatos, modern nőknek, akik egy kicsivel merészebbek az átlagnál.

2018 legillatosabb virágoskertjét zárták egy kis üvegbe, ez volt a Gucci Bloom Acqua di Fiori. Olyan, mint egy könnyed, frissítő séta a harmatos kertben, ami teli van finom virágokkal. Leginkább a pozitív életszemléletű, romantikus nőknek ajánljuk mindennapi viseletre. A jázmin, a tubarózsa, a kínai lonc, a pézsma és a szantálfa rendkívüli csáberőt biztosít, de csak miután megismerkedtünk a galbán és a fekete ribizli üdítő kombinációjával.

A Chanel Coco Mademoiselle Intense a 2018-as esztendő egyik legérzékibb illata, ami a magabiztos, erős nők számára készült. Ezt pedig a citrusos, narancsos hatás biztosítja némi bergamottal kiegészülve. A csábításból nem maradhatott ki a jázmin, amihez a Chanel egy kis labdanumot kevert.

A Lancome La Nuit Tresor azok számára készült, akik bátrak és szenvedélyesek, akik szeretik megélni a pillanatot. Ezt az életérzést az édes gourmand illat biztosítja, legyen szó estéről vagy nappalról. Vigyázat! Az illat nem csak a viselője számára okoz függőséget. 

One Million Lucky és a többiek: a férfiak kedvében

A Paco Rabanne Pure XS parfüm 2018 egyik legférfiasabb illata. A kis üveg igazi nehéz fegyverzetet rejt. Ha hódításról van szó, mindenképp érdemes ezzel csatába menni. A fűszeres illat a modern, magabiztos férfiak páncélja lehet nemcsak különleges alkalmakkor, hanem a hétköznapokban is.

Paco Rabanne még egy különleges férfi parfümmel jelentkezett. A One Million Lucky kifejezetten a kalandoroknak készült, akik szeretik kipróbálni az újdonságokat: tölgymohát és  vetivérfűt kevertek össze egy üvegcsébe.

Az ismert francia márka sem tétlenkedett tavaly: az Hugo Boss The Scent Private Accord nem más, mint a férfias vonzerő egy apró üvegben. A gyömbér és a kávé kellemes elegye adja az illat fő motívumát, ezzel pedig az egyik sikertörténet volt 2018-ban.