• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu
Christian Dior Dune Teszter 100 ml

*A kép csak illusztráció Teszter
női
  • Christian Dior Dune

    Eau De Toilette / Teszter 100 ml női parfüm
  • Orientális-virágos  Termék leírás
33 220 Ft
Törzsvásárlóknak: 31 559 Ft
Kosárba!
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • +36 20 779 19 24
Termék Ár
Christian Dior Christian Dior  Dune  EDT  Teszter 100 ml női parfüm    képen látható Tester

Christian Dior Dune EDT Teszter 100 ml női parfüm 33 220

33 220 Ft
Christian Dior Christian Dior  Dune  EDT  100 ml női parfüm    szeretném megtekinteni

Christian Dior Dune EDT 100 ml női parfüm 34 500

34 500 Ft
 
setCustomerId#ilvq732388qosh8e51b20gatc7rhcmem#view#1620#recommend#RELATED;Scarab-Top-Box;8#addKeyword#Christian Dior
további Christian Dior  termékek További Christian Dior termékek
Parfümös berkekben igen sokan méltatták Christian Dior 1991-ben megjelent Dune parfümjét. Meleg, szikrázó jegyei a nyár simogató napsugarait idézik, előkelő és elegáns illatfelhőbe burkolva viselőjét. A Dune lényege az orientális és virágos jegyek harmóniájában rejlik: a rózsák és az ylang-ylang akkordja nőies, az aldehidek pedig eleganciát kölcsönöznek a parfümnek.

Összetevők: Bazsarózsa, bergamott, jázmin, ámbra
"Christian Dior Dune Eau De Toilette" termék értékelése 3 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

Mint - gondolom - a férfiak többségének, nekem is sokat jelentenek az illatok. Olyan környezetben "szocializálódtam" (de szép szó!), ahol rendszeresen találkozhattam az ún. "elegáns illatokkal"; így a Dior, Yves Saint Laurent (most már Gucci), Chanel ismerete mindig természetes volt számomra. E márkák mindegyikéhez vannak személyes kötődéseim, sok - szinte - tökéletes illatot ismerek.

A Dune viszonylag friss felfedezettem, talán 6-7 éve ismerem. Nagyon karakteres, jellegzetes stílus jegyekkel rendelkezik és önálló életet él a viselőjével együtt. Mindig egyedi és - mint az igazi parfümök többsége - mindenkin más. Ezért "A NŐ"-nek elég sokáig nem mertem bemutatni, mert elütött az általa kedvelt illatoktól. Aztán amikor megismerte a DUNE "minden vitt".

A Dune ugyanúgy Dior termék mint a Poison, de ha valaki azt hiszi, hogy azt ismerve fogalma lesz erről az meg fog lepődni! Ez az "igazi nő" illata! Ne haragudjatok kedves, fiatal hölgyek akik 32-35 éves kor alatt vagytok, de ez az illat jó eséllyel nálatok még nem fog működni! Ehhez egyszerűen "meg kell érni". Persze van olyan akinek 20 évesen is beválik és olyan is akinek 40 évesen sem lesz jó; ez már egyedi adottság kérdése.

Végül az illatról: én alapvetően egy elegáns, bájos és édes illatnak érzem, bár az összetevői alapján fás-balzsamos jegyeket mutat. Érzéki ami nyugodtságot sugároz, de ha megérzi az ember ösztönösen megy a forrása felé. Éteri magaslatokba emel, olyan mintha egyfolytában nyár, derű, napfény és béke venne körül.

Mindenkinek ajánlom aki fel meri vállalni valódi nőiességét! Persze nem mindig és mindenhol kell ez, de hetente egyszer minden NŐ és persze férfi MEGÉRDEMLI!

5

Kifinomult, karakteres aroma.
Az egyik kedvenc illatom.
Tökéletes kiegészítő egy elegáns, kosztümös vacsorához,
ha egy kifinomult, intelligens FÉRFI is van a társaságban.