• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Chevignon

Szűrés

Chevignon Parfümök Chevignon

 
setCustomerId#ej6rc17a62hmbbht3672u4vkqpcue3et#category#Parfümök>Chevignon

Chevignon, a városi elegancia

A légierő egyik pilótájáról, Charles Chevignonról elnevezett, és Guy Azoluay által 1979-ben alapított alapított Chevignon márka főképp férfiaknak tervez hétköznapi, ready-to-wear ruházatot és parfümöket. Sikerét két, az 1950-es évek Amerikája ihlette darabbal alapozta meg: az aviátor stílusú, mesterséges eljárással öregített bőrdzsekikkel és az úgynevezett Togs down kabátokkal. Ezen kabátok jellemzői a lecsatolható ujjak, a bőr vállrész és a hátára hímzett kacsa.

A márkának két fő vonala van a Legend és az Unlimited. A Legend hétköznapi, könnyed stílus kényelmes, nélkülözhetetlen darabokkal. Az Unlimited képviseli a városi eleganciát, amelyet a kortárs esztétika ihletett.

Legnépszerűbb parfümjük a citrusos-aromás Best of Chevignon 1995-ben jelent meg. A parfüm tökéletesen illeszkedik ahhoz az életérzéshez, amelyet a Chevignon márka képvisel.

  

2009-ben jelent meg a Forever Mine parfümpáros, amely örök szerelmet ígér, és az összetartozást szimbolizálja. A férfi változat orientális-fás illat kardamommal, bergamottal, szerencsendióval, jázminnal, tonkával és ámbrával. Míg a Forever Mine for Women egy chypre-gyümölcsös parfüm, citrommal, piros bogyós gyümölcsökkel, rózsával, fréziával, lótusszal és jázminszirmokkal, valamint szantálfával, pézsmával és pacsulival.

Az örök szerelem története 2010-ben is folytatódott a Chevignon Forever Mine Into The Legend parfümpárossal.

"Chevignon" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás