Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Carolina Herrera

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Carolina Herrera, a stílus és az elegancia nagyasszonya gazdag venezuelai családba született. Viszonylag későn, 42 évesen állt elő saját tervezésű ruháival, annak ellenére, hogy kislányként számos divatbemutatót csodált végig. Divatérzékenységét nagyanyjától örökölte, aki beléoltotta a stílusos és nőies szabások iránti olthatatlan szenvedélyt. Ez azóta Carolina Herrera védjegyévé vált, olyan sztárok rajonganak érte, mint Meryl Streep vagy Penélopé Cruz.

Carolina Herrera először magának tervezett parfümöt szeretett virágaiból, szerencsére később a nagyközönség elé tárta mesterművét, a Carolina Herrera parfümöt.

Legnagyobb sikerét a parfümpiacon 212 nevű parfümjével aratta, melynek elnevezése is New York iránti rajongását fejezi ki, hiszen 212 NY irányítószáma. Maga az illat a fiatal, New York-i nő parfümje, aki modern, karizmatikus és egyedülálló. Energiával teli virágos-gyümölcsös összetevőket tartalmaz, melynek üvege is formabontó!

Olyannyira sikeres lett a 212 parfüm, hogy Carolina Herrera több, egyedi változatot álmodott meg, köztük a legnagyobb favoritot, a 212 Sexy parfümöt. A parfümöt a New York-i buja éjszaka és a csábítás fülledt erotikája ihlette. A 212 Sexy is végtelenül sikkes, elegáns, cseppet sem közönséges illat, viselője magán érezheti Herrera arisztokratikus báját.

A 212 hamar sorozattá bővült, hiszen 212 Ice, illetve a 212 Splash néven minden nyáron újabb és újabb friss, játékos illat jelenik meg nőknek és férfiaknak egyaránt. A 212 VIP, a legújabb mesterdarab ízig-vérig fiataloknak komponált, buja, hódító illat, édes és fűszeres jegyekkel tarkítva.

Carolina mindig ügyelt arra, hogy mindkét nemnek nyújtson alternatívát az illatok terén, ezért minden női parfümjének van férfi párja is. Egyik legelső illata, a Herrera for Men parfümisteni dohányos alappal, és egyedi fűszerezéssel. Kifejezetten karakteres, markánsan férfias illat.

Bájos, sikkes és elbűvölő. A fiatal, bohém korosztályt megcélzó Carolina parfüm ma is igen népszerű 
az édes illatok rajongóinak körében, nem véletlenül. Az eperlevél a markáns rózsával és a nőies rózsával isteni, megismételhetetlen akkordot alkotnak, a meleg pézsmás, ámbrás, vaníliás alapjegyek pedig méltóképp megalapozzák ezt.

Chic, az ellentmondásos nagyvárosi sikk és elegancia illata! Nőies, cseppet sem szűzies külső és belső.

A CH parfüm , egy rendkívül bájos, romantikus és nőies illat. Ellenállhatatlan parfüm, ellenállhatatlan összetevőkkel: fahéj, praliné, rózsa, sárgadinnye, jázmin és fás jegyek. A CH-t nem csak a szakma jutalmazta díjakkal, a közönség rajongása miatt újabb változatát tervezte meg Carolina.