• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu
Britney Spears Curious 100 ml

*A kép csak illusztráció
női
  • Britney Spears Curious

    Eau De Parfum / 100 ml női parfüm
  • Fás-virágos
8 130 Ft
Törzsvásárlóknak: 7 724 Ft
Kosárba!
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • +36 20 779 19 24
Termék Ár
Britney Spears Britney Spears  Curious  EDP  100 ml női parfüm    képen látható

Britney Spears Curious EDP 100 ml női parfüm 8 130

8 130 Ft
 
setCustomerId#5lnhq3mp9kvpk2l990dlv73l859gm8ap#view#2205#recommend#RELATED;Scarab-Top-Box;8#addKeyword#Britney Spears
további Britney Spears  termékek További Britney Spears termékek
"Britney Spears Curious Eau De Parfum" termék értékelése 5 db vélemény alapján:
4.6
  ( 4.6 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

A Britney Spears Curious
parfüm a tavaszutók és nyárelők varázslatos hangulatát idézi, szinte megbabonázza az embert. Az illatintenzitására és erejére viszont csupán négyes osztályzatot adnék. Nem az a kifelyezetten erős illat, de gyengének sem mondanám. Tehát az "osztályzatommal" remélem, mindent elmondtam e parfüm illattartósságáról. Az illat milyensége előtt viszont le a kalappal, én nagyon kedvelem ezt az illatot is. Az üvegéről viszont el kell mondani, hogy olyan, mint egy csodaszép kristály. Az üveghez tartozó pumparendszer viszont rendkívül szokatlan, nem a megszokott fújókája van, hanem a pumpából kiáll egy cső, amely egy kis labdacsban végződik, melynek mintha haja is volna, hosszú szallagocskák csüngenek le róla. Fújáskor az üveget a testünk egy kiválasztott célpontja felé irányítjuk megfigyelve azt, hol fog kijönni a parfüm. A labdácskát megnyomjuk és már spriccel is ki a parfüm. A fújóka régies, valamikor régen ilyenek voltak a fújókák. Az üvege viszont gyönyörű.
Ajánlom mindenkinek, aki kedveli a parfümérdekességeket.

5

Nagyon finom nőies illata van én nagyon szeretem.Az üvege meg zseniálisan ki van találva egyszerűen tetszetős és akár a polc dísze lehet.Ajánlom mindenkinek aki szereti a finom illatot:)

4

Mintha egy pálmaház gyönyörűen virító virágaiból kapnánk egyenesen az illatot, amikor kifújjuk. Friss és üde, kissé édeskés beütéssel, de alapvetően a virágillatok a hangsúlyosak.

5

A Curious egy fehérvirágos illat, mely egy a lótuszvirág és a körte aromájára épülő fejillattal kezdődik, amit a louisiana-i magnóliaszirmok emelnek ki igazán. A szintén erősen virágos szívillatba a rózsaszín ciklámen okoz finom fordulatot. Az alapjegyet pézsma, vanília és fás jegyek szexi kombinációja alkotja.

4

Az énekesnő első parfümje, az egyetlen igazi virágos illata. Egy leheletnyi körte teszi frissebbé kifújáskor, a vanília miatt pedig kicsit édeskés, de nem nagyon. Nekem eleinte a sok virág nagyon facsarta az orromat, ugyanis én nem igazán szerettem a virágos parfümöket, de ez az illat nagyon közel áll most már hozzám. Igazi kellemes tavaszi viselet. Mivel celebillatról van szó, semmi kiemelkedő nem történik, viszont tényleg nagyon finom illat, nem csak tinilányokon tudom elképzelni. A tartóssága átlagos, nem levakarhatatlan, de elég tartós. Szerintem 5-6 órán át minimum érezhető.