Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Parfümcenter (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit. Csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, megkötése kizárólag elektronikus formában történik meg, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal.

Az ÁSZF letölthető illetve kinyomtatható az alábbi linkről:  http://parfumcenter.hu/elements/docs/aszf.pdf

A Webáruház címe: http://parfumcenter.hu/

A Webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Szolgáltató neve: Praxcom Kft.
Szolgáltató székhelye: 1134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1.*
*Számlázási cím, NEM postázási!
Cégjegyzékszáma: 01-09-180086
Adószáma: 24745970-2-41
Bankszámlaszáma: OTP Bank 11710095-20000538
Nyilvántartást vezető hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
A szerződés nyelve: magyar
Ügyfélszolgálat elérhetőségei:
Telefon (munkanapokon 9-17 óráig): +36-20/779-19-24
E-mail: info@parfumcenter.hu
Az email címre küldött levelekre (mennyiségtől függően) 1-3 munkanapon belül válaszolunk.

2.0 Általános információk

A Webáruház parfümöket, szépségápolási-, higiéniai- és aromaterápiás termékeket forgalmaz.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Szolgáltató nem vállal felelősséget a Webáruházban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

A Webáruházban található termékadatok, fotók, leírások a Szolgáltató tulajdonát képezik, ezért azok tömeges összegyűjtése, lementése, tárolása csak a Szolgáltató előzetes engedélyével lehetséges.

A megjelenített termékek kizárólag online, a http://parfumcenter.hu/ weboldalon keresztül rendelhetőek meg önállóan, vagy a Webáruház telefonos ügyfélszolgálata segítségével.

A Webáruház raktárkészlettel nem rendelkezik! A termékek a Webáruházban leadott rendelések alapján kerülnek beszerzésre hivatalos disztribútoroktól.

A raktárkészlet hiánya miatt előfordul, hogy a Webáruházban rendelhető termék időközben elfogy a beszállító cégnél, melyről a Szolgáltató is csak utólag szerez tudomást. Ebben az esetben az ügyfélszolgálat telefonon értesíti a Vevőt a készlethiányról, melynek során eldöntheti, hogy módosítja rendelését, vár a hiányzó termékre, vagy eláll a hiányzó termékre vonatkozó igényétől.

2.1 Visszaigazolás

A megrendelés leadása után néhány percen belül a megrendelés beérkezéséről a Webáruház rendszere automata visszaigazoló levelet küld a Vevő által megadott e-mail címre. Amennyiben ezt nem történik meg, ellenőrizze a levélszemét (spam) mappát, illetve gmail-es e-mail fiók esetén a promóciók fülön található leveleket. Ha egyik helyen sem található, érdeklődjön a Webáruház ügyfélszolgálatán. A megrendelést a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja. A módosításra/törlésre telefonon és e-mail-ben is van mód.

2.2 A megrendelések teljesítési ideje 
A rendelések teljesítési ideje 2-5 munkanap. Egyes termékek (elsősorban kozmetikumok) esetében a szállítási idő ettől eltérhet, azonban erről tájékoztatást kap telefonon.

2.3 Személyes átvétel
A Webáruház sem raktárkészlettel, sem üzlethelységgel nem rendelkezik, így személyesen történő átvételre nincs lehetőség.

3.0 Árak

3.1 Termékek árai

A Webáruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek a törvényben előírt ÁFÁ-t tartalmazzák. A visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik. A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy a Webáruházban technikai hiba miatt a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani. Az áru elküldése előtt az ügyfélszolgálat egyeztetés céljából telefonon megkeresi a Vevőt, felajánlja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Vevő elállhat vásárlási szándékától.

Hibás ár esetén feltűnő értékaránytalanság áll fenn a termék valódi és feltüntetett ára között, amit egy átlagfogyasztónak azonnal észlelnie szükséges. A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a szerződéses feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban az esetben nem beszélhetünk érvényesen létrejött szerződésről, amelyekből jogok és kötelezettségek fakadnának. Ennek alapján a hibás/téves áron visszaigazolt megrendelés semmis szerződésnek tekintendő.

3.2 Szállítási díj

Parfüm illetve parfüm szett vásárlása esetén a házhozszállítás az egész ország területére, összeghatártól függetlenül INGYENES.
Parfümös kiegészítőtermékek (after shave, dezodor, tusfürdő, testápoló…stb.), illetve minden kozmetikai, smink, hajápolási és wellness termék rendelése esetén, amennyiben a rendelés összege meghaladja a 10000 Ft-ot, VAGY ha a rendelésben szerepel LEGALÁBB EGY parfüm vagy parfüm szett, akkor INGYENES a kiszállítás.
Ellenkező esetben 790 Ft-ot kell fizetni a szállításért.

 Amennyiben a Webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, Szolgáltató fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után az ügyfélszolgálat azonnal tájékoztatja a Vevőt az új adatokról. A Vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.

4.0 Regisztráció, adatok védelme

A rendelés leadásához a Webáruházban regisztráció nem szükséges.
A Webáruház minden esetben a Vevő által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgozik. Radikális kézi adatmódosítást a Webáruház nem végez, kizárólag a Vevő telefonos, vagy e-mailes bejelentése/kérése alapján, illetve amennyiben valamiért nem felelnek meg a számlázási adatok, úgy telefonon történő értesítést/egyeztetést követően. Nagyon fontos, hogy az adatok pontosak legyenek, ez garantálja ugyanis az áru pontos célba érkezését és a pontos számlázást. Az adatok ellenőrzésére, avagy adatmódosításra a rendelés feladása közben és a feladást követően is van mód, ez utóbbihoz azonban vegye fel a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon a Webáruház ügyfélszolgálatával.

A Vevő adatait a Webáruház védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azonban azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Ez alól kivétel, ha a harmadik fél, a szerződés szerint a megrendelés teljesítésében részt vesz (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat más célra semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

NAIH szám: NAIH-122419/2017.

A Webáruházban lehetőség van véleményezni a termékeket és/vagy márkákat egy pontgyűjtő akció keretében. Regisztráció kizárólag ehhez a tevékenységhez szükséges. (http://parfumcenter.hu/login)

5.0 Garancia

A Webáruház kizárólag hivatalos disztribútorokkal áll szerződésben. Ugyanazokból a forrásokból szerzi be a termékeket, ahonnan a hagyományos boltok is, így teljes mértékben garanciát vállal azok eredetiségére.

Ha véletlenül mégis valamilyen problémája támad a termékkel, a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül keresse fel a Webáruház ügyfélszolgálatát (e-mail-ben, vagy munkanapokon 9-17 óráig telefonon), hogy egyeztessék a reklamációs folyamat részleteit. (Csere, visszaszállítás, visszavásárlás…stb.)

A visszaszállítást minden esetben a Webáruház intézteti a vele szerződésben álló futárcéggel, így semmi esetre se adja fel a kifogásolt terméket se postán, se másmilyen módon! Ellenkező esetben a Webáruház nem köteles visszatéríteni a kifizetett összeget, amíg a termék vissza nem kerül a telephelyre – ami nem azonos a Szolgáltató székhelyével!

6.0 A vevő jogai és kötelezettségei

6.1 Elállás joga
A megrendelést követően 24 órán belül jogosult a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon a Webáruház ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben semmilyen költségviselés nem terheli a Vevőt.

6.2 Elállás és visszatérítés
Az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a Webáruház köteles a Vevő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaérkezését követő 14 napon belül visszatéríteni.

6.3 Elállás esetén felmerülő költségek
Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek Vevőt terhelik – ez 1000Ft. (Ez a költség csere esetén is fennáll.)
Az elállási jog gyakorlása esetén a Vevőt a termék visszajutásának költségén kívül más költség nem terheli, kivéve, ha az elállási határidő alatt a Vevő a terméket nem csak kipróbálta, hanem ezen felül is használta. Ilyenkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért a Vevő felelősséggel tartozik a Szolgáltató felé.

6.5 Kellékszavatosság
Hibás vagy hibásan teljesített termék átvétele esetén Vevő a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Vevő – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
- kérhet termékcserét, kivéve, ha a Vevő által választott igény teljesítése lehetetlen
- ha a termékcserét nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelhet a termék értékével arányos levásárlást
- végső esetben – a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Vevő viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. Vevő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Vevő igazolja, hogy a terméket a Webáruházat üzemeltető vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Vevő köteles bizonyítani, hogy az Vevő által felismert hiba már a korábban is megvolt.

6.5 Visszaszállítás
A termék(ek) visszaszállítása csak a Szolgáltató közreműködésével, a Szolgáltatóval szerződésben álló futárszolgálatokkal elfogadott, mert így gyorsan és sérülésmentesen juthat(nak) vissza a  termék(ek) a Szolgáltató telephelyére! A Webáruház ügyfélszolgálatával való egyeztetés nélküli, önhatalmúlag visszaküldött termékek nem minősülnek visszaszállításnak, mert a cég székhelyére címzett termékek visszajutása a telephelyre kétséges. Így ebben az esetben a Szolgáltató nem köteles visszafizetni a termék(ek) árát.

Vevő köteles a termék(ek)et indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később a termék(ek)ért érkező futárnak átadni.
A visszatérítést Szolgáltató mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta a termék(ek)et.

6.6 A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát
- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza – pl. kozmetikumok

7.0 A Webáruház jogai és kötelezettségei

7.1 Felmerülő hibák
A Webáruházban való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

7.2 Felelősség
A Webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a parfumcenter.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következménye.

7.3 Okozott károk
A Webáruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért - függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt -, ami a Webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

7.4 Kapcsolódás a Webáruházhoz
Egyedül a Vevő felelős a Webáruházhoz való kapcsolódásáért és a Webáruházban való vásárlásért.

7.5 Felelősségre vonhatóság
A Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

7.6 Csalás
A Webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely Vevő rovására történt csalás miatt.

7.7 Szabályok megsértése
Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja vásárlását, és a Vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

8.0 Megrendelés leadása

A megrendelni kívánt termékeket egy virtuális kosárban kell gyűjteni. A termékek a részletes termékoldalon található „Kosár” feliratú sárga ikonra kattintva tehetők kosárba. A rendelt mennyiség a kosárra kattintás után a kis fehér négyzetben módosítható a kívánt darabszám* kiválasztásával. *A megadható maximum darabszám 10, amennyiben ennél nagyobb mennyiséget szeretne rendelni, akkor írja be az „Adatok megadása” lépésnél a Megjegyzés mezőbe a kívánt mennyiséget.

Amennyiben a Vevő rendelkezik törzsvásárlói kóddal, ajándékutalvány kóddal vagy bármilyen más kedvezményre jogosító kuponkóddal, azt ezen a felületen a a „Kód megadása” mezőbe kell beírni, és az „OK” gomb megnyomásával érvényesíteni. Több kedvezményes kód együttes felhasználása nincs mód. Ha sikeresen aktiválta kódját, a kedvezmény azonnal látható a végösszegen.

Ezt követően a kosár képernyőn eldöntheti, hogy a „Vissza a webáruházba” feliratra kattintva még más termékeket is keres áruházunkban, vagy a „Tovább a megrendelőlaphoz” feliratra kattintva leadja megrendelését.

A kosár fejlécében számok jelzik a rendelés lépéseinek számát, és azt is, hogy éppen az adott képernyőn a Vevő hol tart a vásárlási folyamatban. Az adatok megadása és az átvételi- és fizetési mód kiválasztása a következő lépés a kosárban.

8.1 Adatok megadása
Ezen az oldalon is ellenőrizheti kosarának tartalmát, és amennyiben változtatni kíván rajta, úgy „A kosár tartalmának módosítása” linkre kattintva vissza tud lépni a kosárba.
Ha mindent rendben talált, úgy az alábbi részeket kell kitölteni:
Számlázási adatok
A vásárláskor elegendő megadnia a számlázási adatokat (név, cím), valamint egy valós e-mail címet és telefonszámot a rendelés teljesítéséhez szükséges kapcsolattartáshoz.
Szállítási adatokat csak abban az esetben kell külön megadni, amennyiben az eltér a számlázási adatoktól.

8.2 Átvételi módok
1. Házhozszállítás - Express One futárszolgálattal.
Ebben az esetben a szállítás 2-5 munkanapon belül történik, munkanapokon 8-17 óráig, így a Vevő köteles olyan szállítási címet megadni, ahol ebben az időintervallumban tartózkodik. Ha bármilyen hozzáfűzni valója van a szállításhoz, azt a „Megjegyzés” rovatba írja be, az ott megjelenő üzeneteket a Webáruház továbbítja a futárszolgálatnak.
Amikor a csomag átadásra kerül a futárszolgálat futárának, érkezik egy automatikus levél a Vevő által megadott e-mail címre. Innentől kezdve a csomag hollétéről az Express One futárszolgálatnál lehet érdeklődni a +36-1/8777-400-es vagy a +36-1/8777-444-es telefonszámon.
A szállítás napján az Express One futárszolgálat küld egy sms értesítést a Vevő által megadott mobil számra.
Ha a szállítás napján nem áll a vevő módjában a megadott címen tartózkodni, a csomagot az utánvét összegének kifizetése ellenében bármely megbízottja átveheti, csak biztosítsa, hogy valaki tartózkodjon a megadott címen, és legyen nála elegendő összeg a csomag átváteléhez.
Sikertelen kézbesítés esetén a futár a következő munkanapon újabb kísérletet tesz a csomag átadására. Amennyiben másnap sem sikerül a kézbesítés, a csomagot visszaszállítják a Webáruháznak.
Az Express One Hungary Kft. a Webáruház szerződő partnere, a Webáruháztól függetlenül működő futárcég, ezért a kézbesítés menetében vagy a futárral kapcsolatosan esetlegesen felmerülő problémákért a Webáruház felelősséget nem vállal.
Amennyiben a Vevő a házhoz szállítási módot választotta, és budapesti szállítási címet adott meg, úgy a Szolgáltatónak jogában áll a gyorsabb és biztonságosabb kézbesítés érdekében a  CityExpress futárszolgálattal küldeni a csomagot.

2. Csomagpont - Pick Pack Pont alternatív futárszolgálattal
Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor a Vevő ezt az opciót választaja, a megjelenő listák alapján ki tudja választani az számára legmegfelelőbb helyszínt (általában újságosok, benzinkutak, bevesárláközpontok üzletei), ahova majd személyesen mehet el, amint kapott sms és/vagy e-mail-t a Pick Pack Pont-tól, hogy megérkezett a csomagja.
Az üzenet megérkezésétől számítva egy hét áll a Vevő rendelkezésére, hogy átvegye csomagját az adott pont nyitvatartási idején belül bármikor.
Pick Pack Pont-ra való szállítás esetén a szállítási idő Budapestre 2-5 munkanap, az ország más területeire 3-6 munkanap.
Ritka esetben egy-egy Pick Pack pont megszűnik, az adatbázis viszont nem frissül időben. Amennyiben megszűnt Pick Pack pontra kéri csomagját, úgy a Webáruház ügyfélszolgálata telefonon értesíti a Vevőt a változásról, és ekkor a Vevőnek módjában áll kiválasztani egy másik átvételi pontot.

3. Csomagautomata - Foxpost futárszolgálat
Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor a Vevő ezt az opciót választaja, megjelenik a Szállítási adatok mezői mellett egy Foxpost „Válasszon automatát” ikon, melyre rákattintva a felugró ablakban ki tudja választani, hogy melyik Foxpost automatába szeretné kérni a csomagot. Ha sikeresen kiválasztotta, és rákattintott a térkép alatti „Szállítási adatok rögzítése” linkre, akkor a Szállítási adatok mezői automatikusan kitöltődnek, és a Foxpost ikonon megjelenik egy zöld pipa.

8.3 Választható fizetési módok
1. Utánvét: a csomag átvételekor fizetve készpénzben vagy bankkártyával
2. Simple rendszeren keresztül előre fizetve bankkártyával

8.4 Megjegyzés mező (kitöltése nem kötelező)
- A szállításhoz kapcsolodó egyéb megadni kívánt adat
- Ha kedvezményre jogosító kódját nem tudta valamilyen okból érvényesíteni, ide írja be a kódot, így a Webáruház alkalmazottai le tudják ellenőrizni annak érvényességét a rendelés feldolgozásakor
- Ha esetleg valamely termékből 10 db-nál többet szeretne rendelni azt itt jelezheti, és a Webáruház munkatársai manuálisan beállítják a rendelés feldolgozásakor a kívánt mennyiséget
- Bármi egyéb a rendelés akadálymentes és hibátlan teljesítéséhez szükséges információ megadása

8.5 A megrendelés leadása
A kosár 3. képernyőjén tudja a Vevő a rendelését véglegesíteni és elküldeni. Ezen az oldalon a Vevő minden adatot ismét leellenőrizhet, és ha hibát talál, a megfelelő linkre kattintva módosíthatja a megadott adatokat („A kosár tartalmának módosítása” vagy a „A Megrendelési és kiszállítási adatok módosítása”) A folyamatban így bármikor visszaléphet bármelyik lépésre. Korrigálhatja a számlázási adatokat, a szállítási címet, a rendelni kívánt mennyiséget, tételt törölhet, és új tételt adhat rendeléséhez. Ha mindent rendben talált, akkor a kis jelölőnégyzet kipipálásával elfogadva jelen ÁSZF feltételeit, a „Megrendelés leadása” gombra kattintva a kosár 3. képernyőjén leadhatja rendelését.

9.0 Kedvezményes fizetési módok

9.1 Törzsvásárlói ár
Minden Vevő az első sikeres vásárlást követően válik törzsvásárlóvá. Már az első rendelést követően a visszaigazoló e-mailben megkapja személyre szóló, egyedi törzsvásárlói kódját, és amennyiben ez a rendelés teljesült (a terméket a Vevő átvette), onnantól kezdve a törzsvásárlói kód által jogosult lesz minden terméket kedvezményes törzsvásárlói áron megrendelni. A Webáruház minden terméknél a részletes termékoldalon feltünteti a normál árat és a törzsvásárlói árat is.
Törzsvásárlói kód használata: a kosár első felületén a kedvezmény blokk „kód megadása” mezőbe kell a Vevőnek beírni a törzsvásárlói kódot, és az „OK” gomb megnyomásával érvényesíteni azt. Ha sikerült, azonnal megváltozik a végösszeg. Törzsvásárlói kód használata mellett más kuponkód általi kedvezmény egyidejűleg nem vehető igénybe.

9.2 Ajándékutalvánnyal történő fizetés
A Webáruházban lehetősége van parfümcenteres ajándékutalvánnyal fizetni, mely megvásárolható a Webáruházban és például ajándékba adható. Így a megajándékozott személy szabadon elköltheti az ajándékutalvány értékét a Webáruház széles választékából választva. Az ajándékutalvány értékéből pénzt a Webáruháznak nem áll módjában visszafizetni, így célszerű annak teljes összegét felhasználni.
Az ajándékutalvány működése: az utalványon szereplő kódot a kosár első felületén található kedvezmény blokk „kód megadása” mezőjébe kell a Vevőnek beírni, és az „OK” gomb megnyomásával érvényesíteni. Ha sikerült, azonnal megváltozik a végösszeg. Az ajándékutalvány kódjának felhasználása mellett más kuponkód általi kedvezmény egyidejűleg nem vehető igénybe

9.3 Más kedvezményes kódok
A Webáruház számos egyéb akció keretében különféle kuponkódokkal kedveskedik vásárlóinak. Ezeket a kódokat a törzsvásárlói- avagy az ajándékutalvány kóddal megegyező módon tudja a Vevő érvényesíteni. Több kód együttes felhasználására nincs lehetőség.

Bármilyen nemű kedvezményre jogosító kód felhasználaskor fontos, hogy a kis és nagy betűk számítanak! Különösen ügyelni kell a kis „L” és nagy „i”, vagy a „0” szám és „O” betű összekeverhetőségére, illetve hogy szóköz ne kerüljön a mezőbe!

9.4 Vásárlás pontok beváltásával
A Webáruházban lehetőség van véleményírásra, mellyel pontokat lehet gyűjteni. A véleményírás regisztrációhoz kötött, szabályai részletesebben itt olvashatóak: 

 http://parfumcenter.hu/elements/docs/pontgyujtes_es_moderalas.pdf

10.0 Egyéb szolgáltatások

10.1 Díszcsomagolás
A Webáruházban a Vevő kérhet külön díszcsomagolást a vásárolt termékre/termékekre, amennyiben ajándékba szánja azt/azokat, de nem akar otthon a csomagolással bajlódni.
A vásárlási folyamat során a kosár első részében a becsomagoltatni kívánt termék alatt található „díszcsomagolás” felirat előtti mezőt kell a Vevőnek kipipálnia, a darabszámot beállítania (akkor is, ha csak 1db!), és darabonként az oldalon meghatározott összegért a Webáruház alkalmazottai ízlésesen becsomagolják a választott terméket.

Ha egy adott termékből a Vevő többet vásárolt, és többet is szeretne becsomagoltatni, úgy annak megfelelően válassza ki a díszcsomagolásnál a kívánt darabszámot.
Különböző termékek esetén minden olyan terméknél aktiválnia kell a Vevőnek a díszcsomagolást, melyet be szeretne csomagoltatni.

10.2 Ajándékküldés
A Webáruházban lehetőség van arra, hogy a Vevő meglepje ismerősét, barátját, rokonát, vagy kedvesét parfümmel, vagy bármely más szépségápolási termékkel.
Amennyiben a Vevő PayPal vagy Simple rendszeren keresztül fizet, úgy a rendelés leadásakor írja be a megjegyzés rovatba, hogy „Ajándékküldés”.
Amennyiben banki átutalással fizetne, úgy hívja fel az ügyfélszolgálatot. A Webáruház munkatársai elkérik a szükséges adatokat, illetve megadják a bankszámlaszámot, ahova utalni kell a rendelés értékét.
Fontos, hogy a Vevő a Számlázási címhez saját adatait adja meg, Szállítási címhez pedig az ajándékozni kívánt személy adatait. Olyan helyre kérje a küldeményt, ahol az ajándékozni kívánt személy napközben elérhető.