Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

A Scent Intense ellenállhatatlan ereje

A BOSS THE SCENT INTENSE illatok a csábítás művészetének magasabb szintjét képviselik a BOSS parfümök sorában: két rabul ejtő illat férfiak és nők számára. A BOSS THE SCENT férfi, valamint a BOSS THE SCENT női illatok sikere nyomán a BOSS THE SCENT INTENSE új fejezetet nyit a csábítás történetében. Az új intenzív illatok körbelengik a BOSS férfit és nőt, érzékeik képtelenek ellenállni az új parfümök végzetes vonzásának.

Minden érzéket rabul ejtő csábítás.
Megérzik egymás illatát és máris szikrázik köztük a levegő, főhőseink összes érzéke – látás, hallás és szaglás – kiélesedik. A nő és a férfi egyenlő partnerek az izgalmas játékban, a csábítás most még intenzívebb, mint valaha. Egyre közelebb lépnek egymáshoz, egyre jobban vágyódnak egymás iránt, a BOSS THE SCENT INTENSE ellenállhatatlan erővel vonzza őket egymáshoz.

Látás: megérzik az illatot és szemükkel azonnal annak forrását keresik.
A csábító utazás kezdetén tekintetük összekapcsolódik. A férfi belép, körbenéz a teremben, majd megpillantja a nőt, aki már intenzíven figyeli őt. Megbabonázva állnak, megszűnik számukra a külvilág, mágnesként vonzzák egymást, és lassan egymás felé közelednek.

Hallás: egymás fülébe súgnak, egyre intimebb közelségbe kerülnek egymáshoz. Testközelben egymással, vibrál köztük a levegő. A férfi közelebb hajol a nő arcához, és amikor bőréhez ér, élvezi annak finom melegségét. Szavakat suttog, majd a nő is felel. Az egymás iránti vágy, az izgalommal teli várakozás, hogy még szorosabban egymáshoz simuljanak fokozódik, ahogy egymás hangját meghallják.

Illat: tetőfokon az intenzitás.
Minél közelebb vannak egymáshoz, annál inkább egymás bűvkörébe kerülnek. Szabadjára engedik vágyaikat, hiszen képtelenség ellenállni a BOSS THE SCENT INTENSE mámorító vonzerejének. A férfi belélegzi a nő parfümének illatát és a nő is a férfiét. Fellángol köztük a szenvedély. Érzékeik összefonódnak, és a BOSS THE SCENT INTENSE intenzív tüze felemészti a nő és férfi ellenállását. 

A férfi illat fejjegye a serkentő hatású gyömbér, amely a hozzáadott kardamomnak köszönhetően még intenzívebbnek hat. A szívjegyeknél a valódi afrodiziákumnak számító egzotikus maninka gyümölcs fokozza az intenzitást. Az alapjegyek új eleme a vanília, amely a bőr gazdag illatával egyesülve fokozza az illat mágneses vonzerejét.

A női illatnál a mézes barack, az ellenállhatatlanul ínycsiklandó gyümölcsös fejjegy érezhető először, majd a mámorító, keleties osmanthus virág abszolút illata bontakozik ki a szívjegyben. A sötét pörkölt kakaó vágykeltő és vágyfokozó alapjegy, még intenzívebbé varázsolja az illat vonzerejét, míg a vanília eleganciát és érzéki szépséget kölcsönöz.

A két új Eau de Parfum magasabb koncentrációjának köszönhetően az illatok ellenállhatatlan vonzást teremtenek a BOSS Férfi és Nő között, rabul ejtik érzékeiket, és a csábítás történetében mély nyomot hagynak maguk után.

A kampány arra ösztönzi a vásárlókat, hogy tapasztalják meg testközelből az új BOSS THE SCENT INTENSE illatok ellenállhatatlan vonzerejét.